Köögi kujunduses on kasutatud valge värvi ja tammepuidu imelist sobivust. Köögitehnika ja -masinad on valitud köögi disaini järgi. Väljaulatuvat tööpinda on nutikalt ära kasutatud veetmaks seal mõnusaid hommikusööke või pakkudes seltsi köögis kokkajale. Suur aken annab köögile palju valgust ja soojust juurde. Uurisime Tartumaal Ülenurmes elavalt võitjalt Geililt tema köögi ja osalemise kohta lähemalt.

Kust kuulsite-lugesite võistluse kohta?

Nägime artiklit võistluse kohta Delfi veebilehelt.

Miks otsustasite osaleda vaheauhinna võistlusel?

Nägime ühte osalevatest köökidest ja tuli meelde, et meil on olemas mõned ilusad pildid vastvalminud köögist.

Kui vana või uus on teie köök?

Köök on küllaltki uus, valmis eelmise aasta (2016) lõpus. Värvi lõhna enam tunda pole ja praeahju leiame üles. Võrratu köögi valmistas ja aitas disainida ART interior.

Mis on köögi puhul teie jaoks oluline?

Lisaks funktsionaalsusele ja kasutusmugavusele on meie jaoks väga oluline välimus. Näiteks valisime valge pliidiplaadi ja ahju just sellepärast, et kõik oleks ühtne.

Milline kaasvõistlejate köök teile kõige rohkem meeldis?

Meile meeldis kõige rohkem valgemast valgem köök, kuna see oli väga uhke välimusega ja modernne. See oli ka meil köögi planeerimisel üks variantidest, millist stiili kööki valida.

Kas on plaanis ka fotovõistluse teistes kategooriates osaleda?

Pärast sellist üllatust peab vist tõesti kaamera kätte haarama ja pildistama asuma.

Juunikuus on luubi all vannitoa kategooria — vaheauhinna, 250-eurose kinkekaardi on välja pannud Balteco. Pilte võib saata fotovõistlusele kuni oktoobri lõpuni kõikides kategooriates, sest lõpus selguvad kategooriate peaauhinna võitjad. Auhinnafond on 6000 eurot. Peaauhinna, 2000-eurose aiamaja on välja pannud Nordikwood. Loe ja osale või kui sõbral on kena kodu, siis soovita talle! Vaata lähemalt moodnekodu aasta auhinnad 2017.

Jaga
Kommentaarid