Tagasihoidlik, kuid viimse detailini läbimõeldud elutuba on musternäidis põhjamaisest sisekujundusest — helehallid seinad, valge diivan, õhulised valgustid ja puuduvad kardinad!

Magamistuba seevastu on erilisest erilisem. Julge lillemuster sobib oma pastelses paletis ülejäänud elamisega ega mõju liialt pealetükkivalt. Kitsas ruumis, kuhu öökappe ei mahu, on valgustiprobleem saanud väga omamoodi lahenduse — klambritega IKEA valged vagustid on kinnitatud keskküttetorude ja tooli külge. Õhulist ilmet rõhutab metallpiirdega “ujuv” kapp, millel puuduvad jalad — taas suurepärane viis ruumi säästa!

Ruumiga iseenesest korteris probleeme ei ole. Lisaks elutoale ja magamistoale kuulub korterisse veel avar köök ja lastetuba.

Esikust eluruumidesse viiva pika ja kitsa koridori sein on pandud funktsioneerima raamatukoguna — igati praktiline lahendus säästlikuks ruumikasutuseks!

Omaette vaatamisväärsuseks on korteri juurde kuuluv istumisnurgaga rõdu. Pilku püüavad punutud lillekastid, mis linnainimese ellu pisut maalähedust toovad. Plusspunktid lähevad ka tekstiilivalikule — karusnahksed detailid mõjuvad koos geomeetriliste vormidega väga stiilselt ja elegantselt.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com

LOE LISAKS: