Projekti käigus analüüsisid Tartu Kõrgema Kunstikooli (TKK) mööbliosakonna ja tekstiiliosakonna disainitudengid töökeskkonna vajadusi ning arendasid edasi puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskuses TSENTER välja töötatud moodulite süsteemi. Üliõpilaste eesmärk oli täiustada konstruktsioonilahendusi ning pakkuda välja ideid materjalide ja tehnoloogiate kombineerimiseks moodulite disainis.

Messil esitletav kooslus on kaheksa mööblidisaini- ja nelja tekstiilitudengi ning Erasmus+ programmi raames TKKs õppiva Belgia disainitudengi visioon tulevikuettevõtte Design Dream Design töökeskkonnast, mis pakub võimalusi tööks, suhtluseks ja hingetõmbepausiks. Moodulite süsteemi abil on võimalik luua avatud kontoris erinevaid töö- ja puhketsoone ning vajadusel ruumilahendust muuta. Ruumile lisavad kasutusvõimalusi tekstiilsed istmelahendused. Moodulseinte materjalidena on kasutatud naturaalset ja värvitud vineeri ning pleksiklaasi. Täiendavaid võimalusi lisab prinditud kujundite ja valgustuse kasutamine.

Osalejad: Priit Aru, Kristina Haan, Kristo Kaseorg , Liisi Kriis, Merje Niinepuu, Sirli Niinpalu, Liis Savikov, Elde Siilbek, Kätlin Tali, Getter Tamme, Anita Trink, Marta Tuulberg, Elisabeth Yasse.
Juhendajad: Jaak Roosi, Aet Ollisaar, Marju Roos.

TKK osaleb Stockholmi mööbli- ja valgusmessil kaheksandat korda.

Üliõpilaste osalemist Stockholmi mööbli- ja valgusmessil toetab Eesti Kultuurkapital.