Eelkõige oli messil eesmärgiks tutvustada oma tooteid. Radise valikusse on lisandunud uus tooteseeria SAM, kus väänleva kujuga tootedest leiab nii riiuli, TV-aluse, diivanilaua kui ka kummuti. Materjalina kasutatakse Soome Koskisen vineeri, mis on juba kaetud värvikihiga, aga puidusüü jääb näha ja annab edasi materjali looduslikkuse.

Samuti on täienenud populaarne PIX sari — riiul PIX saab nüüd ka pikemana ja rohkemate vahekappidega, toonivalik on laienenud ka kummut PIXi puhul, saadaval nüüd valge ja musta filmivineeriga võimalused.

Uudistamist jagus ka teiste eksponentide juures. Radise rõõmuks oli messil ka veel mõni vineerist mööbli tootja põnevate lahendustega. See annab indu ja julgust minna selle naturaalse materjaliga oma disainikeeles vaid põnevamaks ning tundub, et ka klientidele vineer meeldib. Abner lisab, et messil oli päris palju põhjamaist disainmööblit, seda eeskätt Taani firmade näitel, kes pakuvad kogu toasisustust korraga — kummutid, lambid, diivanid, vaibad ja muud aksessuaarid.

LOE VEEL: