Toataimede koht ei pea olema ilmtingimata aknalaual või postamendil pruunis savipotis. On terve rida leidlikke ideid, kuidas oma rohelisi sõpru elamises eksponeerida.

Prinditud portreed lillepottidel

Kodu võib sisustada ka huumorimeelega. Disainer Igor Mitin on leidnud väga kavala lahenduse, kuidas elamises ülimalt originaalsel viisil perepilte eksponeerida ja iseenast disainobjektiks muuta. Tegu on ka igati laheda kingiideega sõbrale!

Tavapärase savipoti asemel sobivad taimedele kasvukohaks kenad klaasist akvaariumid, tühjad purgid või klaaspudelid. Terraariumi võid kaunistada ka kivide ja teokarpidega. Eluga klaaspurgis on eriti leplikud sukulendid, kes ei vaja tihedat kastmist ja seetõttu ei saa probleemiks ka õhuavade puudumine purgi alumises osas.

Foto: Gaye Launder/Flickr.com

Omapära lisavad ka põnevad isetehtud lillepotid. Pesulõksudest ja tühjast konservikarbist saab peale väikest nokitsemist väga pilkupüüdva ja leidliku aksessuaari!

Kui vanast serviisikomplektist on juba osa kohvitasse oma õnnetu lõpu leidnud ja mõtled, mida peale hakata üksikute tassidega, siis üheks lahenduseks on muuta need koduks pisikestele taimedele või maitserohelisele.

Kassisõprade mured näritud toataimedega lahendavad dekoratiivsed puurid, mida on lihtne lae alla või aknalaua kohale riputada.

Foto: Instagram

LOE LISAKS: