Kontori vaheseinast voodipeatsiks

Lihtsa kušeti või madratsi saab kerge vaevaga muuta suure peatsiga voodiks IKEA kontorisse mõeldud vaheseina abil. Peatsi külge annab kinnitada valgusteid või taskuid, kuhu oma lemmikraamatud poetada.

Fotod: ikea.com

Redelit meenutav lillepotihoidja sobib hästi nii elutuppa ajakirju hoidma kui ka vannituppa asendama traditsioonilisi nagisid.

Fotod: ikea.com

Kui elamises leidub rohkelt raamatuid, vinüülplaate või muud kraami, mis vajab süsteemset paigutust, saab kõigest kolmeeurostest säilituskarpidest meisterdada geniaalse panipaiga. Miks mitte kasutada samu säilituskarpe ka kattena plafoonvalgustile?

Foto: ikea.fi

Sisekujundajad lubavad, et korgipuud hakkab interjöörides nägema üha tihedamini. Seega tasub loovalt suhtuda ka paarieurostesse kuumaalustesse ja mõelda, mida nutikat ja kasulikku neist kodus teha saaks. Kodukontoris on nad asendamatuks märkmealusteks ning kahtlemata on tulemus lahedam, kui tavalise nelinurkse tahvli puhul.

Fotod: ikea.fi

See nutikas voodipeats sobib eriliselt hästi just väikestesse magamistubadesse, kus pole ruumiga laiutada. Täiendavat öökappi enam vaja ei ole, sest jalatsikapist voodiots mahutab terve hulga vajalikku kraami. Lisaks saad sinna kinnitada ka valgustid.

Foto: ikea.fi

Talvel, kui rohelust on vähem ja aknalaudadel kipuvad toataimed radiaatori mõjul kolletuma, tasub mõelda hoopis teistsugustele lahendustele. Näiteks saab köögis igati asjakohase ratastega riiuli ilma midagi ümberehitamata muuta hoopis talviseks botaanikaaiaks.

Foto: ikea.com

LOE LISAKS: