Rohelust ja romantikat

Habitare näitusesektsioonist pärinev sisekujundus Susanna Björklundilt soosib neutraalsetes toonides lillelisi tapeedimustreid, kangastelgedel kootud mustrilisi voodikatteid ja rohkelt rohelust! Lisaks sellele, et toataimed muudavad ruumi looduslähedasemaks, puhastavad need ka õhku.

Tume ja turvaline

Heledas ja avaras magamistoas on tore ärgata ja uut päeva tervitada, aga uinumist soodustavad just tumedates toonides hämarad pesad. Voodite ja magamistoa-aksessuaaride tootja Hästens’i (pildil) ajalugu ulatub muide veel varasemasse aega, kui Thomas Edison esimese elektripirni leiutas.

Julgelt värve — aga mitte liiga palju

Magamistoatrendid soosivad ka erksaid värve, aga seda tasakaalustatud kujul. See kombinatsioon roosast ja pastelsest rohekassinisest sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele ning moodustab harmoonilise kontrasti pisut julgemate tekstiilidega.

Lihtsuses peitub võlu

Selles tagasihoidlikus ja praktilises magamistoas ei ole ühtegi üleliigset detaili. Tumedad matid seinad loovad hubasust ning lihtne puuvillane tekstiil ja sume sinine mõjuvad rahustavalt. Ruumis on täpselt parasjagu valgust ka õhtuseks lugemiseks. Omal kohal on ajatu disainlamp Arne Jacobsenilt.

Luksust ja glamuuri

Võib ka teistpidi — LaPerla uues kolletsioonis domineerivad siidist kangad ja mõnusalt pehme kunstkarusnahk. Ja muidugi ka tükike kašmiiri…Foto: Maison&Objet Paris

Naturaalsed toonid

Mahedad rohelised, soojad hallid, õrnad beežid ja teised maalähedased neutraalsed toonid hõivasid lõviosa nii Habitare kui ka Maison&Objet sisustusmesside vooditekstiili kollektsioonides. Lähedasi toone omavahel kombineerides ei pruugi tulemus olla luitunud ja igav, vaid hoopis maitsekalt kodune!

Magamistuba firmalt Vandyck. Foto: Maison&Objet Paris

Foto: Habitare

Lõbus disain lastele

Kasevineerist kõrgetel jalgadel voodid Soome tootjalt Lumo Kids tekitavad magamisaseme alla mõnusa peidu- või panipaiga.

SAMAL TEEMAL: