Silma hakkab maitsekas viimistlus ja sisustus. Sisekujundaja Jane Pappeli sõnul on ta eelkõige arvestanud väärikat kodumaist palki, mis on peitsitud valgeks, et anda sisustusele pehmemat joont. Palgid kipuvad aja jooksul kollakas muutuma, aga selline lahendus väldib probleemi ja paistab kaunis igas valguses.

Peamaja on ehitatud kandilisest tahutud käsitööpalgist.

Esimesel korrusel on suur elutuba imekaunite vaadetega õuelale, kaks terrassi, ruumikas köök, kaks suurt tuba, suur ja korralik kiviahi ning nagu maakodule omane — puuküttega saun. Teine korrus on lõpuni välja ehitamata.

Mööbel on pärit erinevatest poodidest. Põnevaid leide sai näiteks Mööbliaidast, Universiaal Universiumist, aga ka Koduekstra kauplustest. Valgustid sai kokku sobitatud Mustri, Ikea ja Mööbliaida valikust.

Köögis aukohal seisev vanaaegne kohviveski on leitud Seidla vanavaralaadalt.

Saunas on käterätihoidjana kasutuses iidvana aidaredel. Selle vanus ulatub ilmselt küll 100 aastani.

Mõned sisustuselemendid on toodud välismaalt, näiteks Prantsusmaalt Provence`ist. Õlilambid on kaasa toodud Amsterdami kirbuturult.

Külalistemajas on ruumikas puusaun, kööginurk ja puhketoad.

Maastikku on eraldi planeeritud väärikas kivist maakelder ja kümblustünn. Alles on jäetud vanaaegne puukuur. Hea käega kujundatud haljastus seob kokku kauni õuela puhkenurkade ja terrassidega. Peenramaa on palkääristega. Rajatud on viljapuuaed ja istutatud viinapuud. 100 meetri kaugusel majast on ujumiskoht aeglase vooluga jões.

See kaunis talukompleks ootab uusi omanikke. Vaata rohkem infot ja pilte City24.ee kinnsvaraportaalis.