Targa kütte kommunikatsioon ja veelgi suurem sääst

See, et soojuspumpa saab juhtida nutitelefonist, ei ole täna enam uudis. Alpha-innoTeci soojuspumbad on juba aastaid nutitelefonist ja interneti kaudu jälgitavad ning juhitavad, samuti on nendega ühenduses ka Alpha-innoTeci hooldustiim, kes saab võimalikust veaiseloomust täpse ülevaate ning siis tegutseda sellele vastavalt.

Nüüd on Alpha-innoTec oma soojuspumpasid toetamas ka targa kütte lahendusega „Alpha Home“. See juhib kogu teie kodu küttesüsteemi ja küttekontuure eraldi, andes ruumide temperatuuride põhjal tagasiside soojuspumbale, mis valib infole vastavalt õige kütteveetemperatuuri. Hoides alati küttekõverat võimalikult madalal temperatuuril, suudab soojuspump kasutada maksimaalselt ära enda efektiivsust lisaks veel kuni 20%.

Võrreldes teiste targa kodu lahendustega, mis ei paku kahesuunalist suhtlust soojuspumbaga, kust kogu lisasääst tegelikult ka tuleb, on „Alpha Home“ väga taskukohase hinnaga ja sobib nii põranda- kui ka radiaatorküttele. Tänu juhtmeta paigaldusele on seda kiire ja lihtne paigaldada ka renoveeritavasse koju. Ruumitermostaatide ja juhtimismooduli vaheline suhtlus on korraldatud raadiolainete Z-Wave kaudu, mille radioaktiivne mõju on 1000 korda madalam kui meie nutitelefonidel, mis teeb süsteemist ka väga turvalise lahenduse meie tervisele. Lisaks toetab „Alpha Home’i“ lahendust ka äpp teie nutiseadmes, mis annab mugava ülevaate ja juhtimisvõimaluse teie kõikidest toatemperatuuridest.

Efektiivne lahendus

Tõenäoliselt parim soojuspump maailmas

Alpha-innoTeci soojuspumbad on maailmas vaieldamatult ühed parimad. Valides enda kodule sobivat maasoojuspumpa on tähtsaimal kohal seadme efektiivsus ning kvaliteet. Efektiivsusnumbrid, mis ulatuvad olenevalt mudelist lausa üle viie, on konkurentsitult turu parimad. Lisaks atraktiivne välimus ja ülivaikne töö loovad võimaluse paigutada seade millisesse tuppa iganes.
Loogiline ja kasutajasõbralik juhtautomaatika tagab lihtsa kasutuse igale koduomanikule.

Kvaliteetne paigaldus = Maaküte OÜ

Maaküte OÜ on juhtivaid õhk-vesi- ja maaküttesüsteemide paigaldajaid Eestis. Oleme paigaldanud üle 1200 erineva maa- ja õhk-vesi soojuspumba; teostanud Baltikumi mahukaima süvapuuraukudel baseeruva küttesüsteemi: kokku 6500 m puurauke 450 kW võimsusega maasoojuspumbalahendusele. Ühtlasi on meie tehtud mitmed ainulaadsed vaikütte objektid, millest Eesti esimese, Tallinnas Sõpruse pst 157 asuva hoone kütte- ja jahutuslahendust tutvustatakse ka käesolevas ajakirjas.

Radioaktiivne saastatus

Eramute kütte, jahutuse ja ventilatsiooni täislahendusi pakume projekteerimisest teostuseni, n-ö võtmed kätte. Toetudes meie ettevõtte paigaldusspetsialistide, kaevetööde meeskondade ning projekteerimisosakonna laialdasele paigalduskogemusele suudame pakkuda kompleksseid täislahendusi nii väiksematele eramajadele kui ka mahukamatele äriprojektidele. Vaadake ka www.maakyte.ee.

Jaga
Kommentaarid