13-korruseline silmapaistev hotelli- ja meelelahutuskompleks ehitatakse 1969. aastal valminud Kungla hotelli asemele.

Rajatav hoone hakkab koosnema 4-korruselisest madalast ja selle peal olevast 9-korruselisest kõrgest hoonemahust. Madalas osas paiknevad hotelli vestibüül, kasiino, konverentsikeskus, spaa ja restoran. Kõrgem osa on majutuskorruste käsutuses.

Hilton Tallinn Park tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul näeb hotelli sisekujunduses Eesti kunstike Katrin Karu ja Maria Simsoni teosed. Katrin Karu ja Maria Simsoni käekiri on huvitav ja eristuv ning nende teosed sobivad hästi hotelli ruume kaunistama. Suure tõenäosusega on hotellil plaanis tellida tulevikus veel mõningaid Eesti kunstnike töid.

Hotelli üldkasutatavatel aladel, lobby’s, konverentsi- ja koosolekuruumides on esindatud maalikunstnik Katrin Karu 22 suuremõõtmelist teost. Hotelli tubadest leiab Maria Simsoni 437 maali. Tööde valmimine võttis kunstnikul aega ligikaudu pool aastat.

Hoone kolmel ülemisel korrusel on executive-korrused, sealsetel tubadel on ka Prantsuse rõdud. Hotelli viimasel korrusel on executive lounge. Hoone alla tuleb maa-alune parkla ning katusele rajatakse võimalusel helikopteri maandumisplats.

Esinduskasiino hakkab paiknema 1600 m2 hotellikompleksi esimesel korrusel. Hotellis on 202 numbrituba. Alates 5. korrusest avaneb tubadest vaade vanalinnale ja Gonsiori tänava poolselt küljelt ka merele.

Hotelli restoran hakkab paiknema tänava tasapinnast umbes 13 meetri kõrgusel, pakkudes kaunist pargivaadet. Samal korrusel restoraniga asub SPA/tervisekeskus. SPA-l ja restoranil saab olema suviseks kasutuseks õue avanev haljastatud terrass puhke- ja toitlustusalaga.

Konverentsikeskus on planeeritud eraldi korrusele ja koosneb eri suurusega multifunktsionaalsetest ruumidest, mida on omavahel võimalik teisaldatavate seintega jagada ja liita ning ühtlasi pakkuda konverentsiteenust kokku 720 inimesele.

Ehituse peatöövõtja Merko Ehitus Eesti.