„Home From North veebipoe eesmärk on pakkuda kvaliteetset ning põhjamaist kodudisaini, mida seni Eestis saada ei olnud,” selgitab poe asutaja Triin Tammela. Nii on uue veebipoe valikus saadaval sellised nimekad Skandinaavia sisustusbrändid nagu ferm LIVING ja DESIGN LETTERS, samuti lastele suunatud Rootsi bränd Tellkiddo ning Ühendkuningriigi kaubamärk Buddy and Bear.

Home From Northi looja Tammela sõnul puutus ta oma kodu sisustades väga palju kokku sellega, et veebiavarustes leitud sisustuskaupa Eestis saada ei olnud. „Nii tellisin oma põhjamaiselt minimalistlikkusse koju tooteid välismaa veebipoodidest,” ütleb Tammela, kes sai sõpradelt ja tuttavatelt sageli komplimente kodu sisustuselementide eest. Just sellest ajendatuna leidis ta, et loogiline samm oleks pakkuda taoliste brändide tooteid ka teistele põhjamaise kodusisustuse austajatele Eestis — nii saigi alus pandud veebipoele Home From North.

Praegu on Home From Northi kaubavalikus sisustustooteid nii elu-, magamis- kui vannituppa, samuti leiab toodete seast köögitarvikuid ja lastele mõeldud tooteid. Tammela lisab, et Home From North kaubamärkide valik täieneb pidevalt ning tulevikus on plaanis lisada sortimenti Eesti disainerite loomingut. „Nii saame pakkuda disaineritele võimalust müüa oma loomingut ka väljaspool Tallinna — loodetavasti juba sügisest näiteks Lätis ja Leedus, kuhu on Home From Northiga plaanis laieneda,” võtab Tammela tulevikuplaanid kokku.

Põhjamaist kodusisustuskaupa pakkuva veebipoe Home From North leiab aadressilt homefromnorth.com.

Veebipoes müügil oleva tootevalikuga on võimalik tutvuda ka Home From North kontoris Tallinnas Rahvusraamatukogus.