Nii saavad korteris kokku eelmisele sajandivahetusele omased detailid ja praegune kaasaegsus ning mugavus. Esemed ja viimistlusmaterjalid on hoolikalt valitud. Musta ja valge kooslus, loodusest inspireeritud detailid… Oivalised vaated ja suurepärane valgus on kirsiks tordil.

Renoveerimisel muudeti korteri planeeringut, et saavutada maksimaalselt avarust. Köögi ja elutoa vahele lõhuti avaus. Põrandale on antud must jume, mis sobib valgete seinte ja lagede kõrvale valatult. Elutoas on koht ka vanale, kuid väga efektsele söögilauale. Siin saab koos hommikuti päeva alustada ja õhtuti lõpetada.

Valgesse kööki on pikitud detaile, mis teevad selle omanäoliseks. Siin on mõnus askeldada, sest aknast saab heita vahel pilgu sadamamelule. 

Kööki eraldab elutoast väike köögisaareke. Punastest tellistest sein on magnetiks.  

Magamistuba ehitati väiksemaks, et saada ruumi juurde just elutuppa-kööki, kus käib vilkam päevaelu ja suhtlemine. Voodi on tõstetud kõrgemale ja sinna alla on ehitatud panipaik — hea idee! Magamispesa on tagasihoidlikult elegantne, põrand on siin värvitud valgeks. Lükanduks on hea ruumi kokkuhoidja. Hea lugeja, lükandukse saab ka ise kergesti meisterdada, loe Miramii blogipostitusest.

Vannitoast leiab hoopis musta ja valge tooni segu — hall on igati sobiv jätk teistes tubades valitsevale mustale ja valgele.

Rõdul on pikkust 6 ja laiust 1,2 meetrit. Küll pikliku kujuga, kuid siiski hea koht linnas nautida päikest hommikust õhtuni. 

Õhtuti loovad meeleolu linnatuled ja vaade sadamale. Igati inspireeriv kodu!

Allikas: Alvhemmakleri.se