Nii asubki Götebori kõige populaarsemal tänaval unikaalne, rahvusvahelises võtmes kujundatud loft, millel lagede kõrgus kohati kuus meetrit. Omanike soov oli elada kodus, kus õhkub New Yorgi-hõngulist atmosfääri. Juba korterelamusse sisse astudes võib imetlema jääda kaunist vaatepilti laes.

Esik on avar, erksad esemed elavdavad halli ruumi.

Kogu mööbel on tehtud eritellimusel, kuid on ka vana, värvi ja kirju kangaga uue ilme saanud mööblit. Elutoas hakkavad halli taustal silma erksad ja kirjud sisustuselemendid, mis ei lase hallil toonil liialt võimust võtta ning mis peegeldavad omanike olemust — julge, soe ja vaba.

Köögimööbel on stiilne ja massiivne, särtsu lisavad harjatud kullakarva käepidemed ja kapinupud. Marmorist töötasapind sobib siia valatult.

Suures magamistoas on kaks suurt akent ja imelised vaated linnale on vaid pilgu kaugusel. Tooniks on valitud kaunis helesinine. Nutika koha on leidnud raamatud.

Vannitoas loovad luksust marmorplaadid ja vanaroosa värvitoon.

Korteri teisel korrusel ootab ees puhketuba, kus saab sõprade seltsis mõnusaid õhtusööke pidada.


Soliidust lisavad võimas kristall-lühter ja laetalad.

Puhketoast pääseb 19-ruutmeetrisele terrassile — päeval saab siin nautida vaikust ja punaseid katuseid, õhtul aga imelist tuledesära.