Ei meeldinud, et välisuksest sisseastujad kohe magamistuppa kiigata said. Esialgu tundus ukse tõstmise mõte mulle nii utoopilisena, et vaagisin seda vaid enda peas. Võimalus aga avanes ja tõstetud see sai! Rene, kes oli oma uued lammutusoskused vannitoas omandanud, tegi augu valmis mõne tunniga.

Magamistuba enne

Toa põrandalt kadus vaip ja põrandakate asendus sama laminaadiga, mis on meil terves korteris. Vee-palsami segu sai pritsi valatud ja nii sai eemaldatud toast ka tapeet. Tapeedi asemel, teadagi — valged seinad! 

Tuba saavutas kiiresti uue hingamise, kuid tekkis uus karge probleem — kuhu panna riided? Riidekapp sellesse tuppa väga ei sobi ja seinaga garderoobi eraldamine tooks kaasa lihtsalt veel pisema toa. Nii otsustasime kasutada korteris küll garderoobi, kuid jätta see avatuks. Detailina lisasime rohkelt kübarakarpe, mis on silmale kaunid vaadata ja täidavad sisustuselemendi rolli väga hästi, kuid mis peidavad endas aksessuaare ja muid väiksemaid asju.

Voodi sai valitud Maskust ja valituks osutus Belluse kontinentaalvoodi palju kõrgem kui klassikaline voodi, kuid just midagi sellist, millest me aastaid rääkinud olime! Voodi oli pikalt üksi, kuni otsustasime täiendada seda killukese aiajupiga. See väike lisa ühendas toa ja voodi justkui tervikuks. Ja muidugi ei puudu toast rohkelt lambikesi!

Selle toaga ma tunnen, et ei ole veel lõpetanud! Midagi on nagu üle ja midagi puudu. Aga selle täiendamiseks võtame ette uusi asju juba sellel nädalavahetusel — ehitame ise pingi, mis peidab endas panipaika! See peaks hakkama etendama ka pisikest lugemisnurga rolli.

Magamistoast näeb ka otse kaunile rõdule - huvi korral loe rõdu kujunemisest SIIT.

Pingist ja selle valmimisest juba mõnel järgmisel korral. Tulemas on lihavõttepühad ja minu järgmine postitus räägib sellest, kuidas just nendeks pühadeks oma koju midagi lihtsalt ja stiilset meisterdada. See on igati tore ettevõtmine näiteks koos lastega. Ja et jõuaks vajalikud asjad meisterdadamiseks varuda, siis ilmub minu järgmine postitus tavapärase reede asemel neljapäeval, 2. aprillil.