Seetõttu ongi huvitav aeg-ajalt just nendesse kõige põnevamatesse piiluda. Minu üks lemmikuid on kesklinnas asuv lasteriiete pood, kus on tõepoolest kõik hästi läbi mõeldud ja siit saab näpata mõne hea idee enda koju. Kauplus pakub oma kujundusega palju silmailu… Nagu Alice Imedemaal keset Tallinna linna! Kes oleks arvanud!

Piilume minu lemmikpoodi koos sisse! Selles poes on lastud fantaasial lennata!

  • Poodi sisse astudes avastad end järsku malelaualt ja tunned end kui nupuna — mina olen täna kuningas! Selle maleruudulise põranda huvitav fakt on aga see, et väikelapsed on sellest lummatud! Teadupärast eristab lapse silm just kõige paremini kontraste ja need plaadid toimivad kui magnet! Hea silmas pidada ka oma kodus.

  • Natukene edasi minnes vallutab hinge sügav romantika, ühes nurgakese on täitnud roosihõng, mis peegeldub nii mööblist kui ka seal rippuvatest riietest! Siit saab ideid näiteks täiskasvanute magamistuppa…

  • Viimasel ajal üsna pop element sisekujunduses — lasteriided kaunilt seinal eksponeeritud. Sobib ka suurte inimeste tuppa.

  • Lisaks laes olevatele toolidele, hiigelsuurele prooviruumile ja kuninglikkudele tugitoolidele avastan poest ka väga mugava ema-lapse toa, kus on ilmselgelt mõnus ja lihtne oma pisikesega kõige vajalikumaid protseduure läbi viia. Miks mitte kujundada endagi vannitoast väike buduaarike. Selleks pole palju vaja.

  • Rohkem mänglisust igasse ruumi!

  • Ja järsku! Järsku avastan ma, et kõnnin mööda raamaturiiulit! Ja keset põrandat on hiigelsuured seened? Rääkimata siis tagurpidi toolidest ja teetassidest, mis mu teele satuvad. See oleks sinu lapse toas kindel pilgupüüdja!

Kauplusel on sobiv nimigi — „Minu sõber“ või siis „Mon Amie“, nagu nad end prantsusepäraselt hüüavad. Sõber on see koht küll — laste sõber, kuhu kerge tulla ja raske minna. Kuidas meeldis see rännak? Kas said ideid?

Poest lahkudes valdavad mind vaid kõige positiivsemad emotsioonid — olin osa imelisest muinasloost! Kui sinulgi huvi, siis pood asub aadressil Rävala pst 4.

  • Oluline on tähele panna, kuivõrd terviklik võiks olla interjöör ja muidugi on hea tähele panna detaile, sest igaüks näeb eri detaile eri moel. Kui ühele meeldib näiteks tooli kuju, siis teist paelub hoopiski kangas, mida on tooli valmistamisel kasutatud.

Igatahes tasub enda mõtete värskendmiseks ja uute ideede leidmiseks mõnda poodi või kohvikusse julgesti sisse astuda. Lihtsalt uudistama, võta enda jaoks see viis minutit, sest meie kiires elutempos kulub väike paus kõigile ära.