Endover KVB võtab Villa Soansi projekti südame ja perspektiivitundega. Hoone on renoveeritud ja kujundatud ajalugu silmas pidades. Ehitajale küll keerukam, kuid ostjale kindlasti väärtuslikum. Sisekujunduses pole miski juhuslik, eelduseks oli sobivus Anton Soansi projekteeritud funktsionalistliku hoone arhitektuuriga.

Pastelsed toonid ja palmilinegi pole juhuslikud, vaid just tollele ajale iseloomulikud. Mööbel on firmadelt BoConcept ja Softrend.

Mõnusalt kõrgete lagedega korteritesse on integreeritud hoone ajaloolised miljööväärtuslikud detailid: sisseehitatud kapid, ajastutruud uksed, liistud, aknalauad jm. Aknad on suudetud peaaegu täielikult taastada, isegi kremoonid on originaalid. Algupärast meeleolu loob väärikas kalasabamustriga parkett, mis on hoolikalt taastatud ja kaunis muster on pilgupüüdjaks. Vahvad on sahvrid, millel on isegi väike aken, et ruumis oleks piisavalt jahedust talvevarude säilitamiseks.

Elutoas loovad hoolikalt valitud laelamp ja Iittala vaas ideaalse koosluse. Vaas on sündinud Soome kuulsaima arhitekti Alvar Aalto 1936. aastal auhinnatud vaasi eeskujul.

Tapeediga sobib valatult Andro Kööbi maal. Kööbi maal on kaunistamas igat korterit.

Kelmikalt, kuid stiilselt mõjuvad originaalsed tuulutusavad toanurkades.

Vannituba on selles korteris justkui väike buduaar, siin on aken ja meeleolu loovad kardinad.

Magamistuba on pastelsetes toonides rahulik oaas. 



Anton Soansi viljaka loometee silmapaistvate teoste hulka kuuluvad lisaks elamule Raua 25 Pärnu Rannahotell (koos Olev Siinmaaga) ja Tallinna Kunstihoone (koos Edgar Johan Kuusikuga). Anton Soansi planeeritud on ka terve Raua põigu umbtänav, kuhu on hooned projekteerinud mitmed nimekad arhitektid.