Kauplus kõigile

Gemossi klientideks on oodatud kõik eraisikud ja ettevõtted, kus tegeletakse toitlustamise ja teenindamisega. Loomulikult on oodatud kõik , kes toiduvalmistamisega tegelevad (ja kes sellega ei tegeleks!). Klientide päralt on 1100 ruutmeetrit müügipinda, millele on paigutatud üle 10 000 toote. Toodete väljapanek on süsteemne, et teha vajalike toodete leidmine lihtsaks. Loomulikult aitavad ka toredad klienditeenindajad kaasa, et kaubad kiiresti ja mugavalt üles leida.

Klaasid ja kööginõud

Väga suure osa toodetest moodustavad nõud ja erinevaks otstarbeks kasutatavad klaasid (vee-, mahla-, õlle-, viskiklaasid; veini-, shampuse-, konjaki- ja üldpokaalid ning palju palju muud), klaasist toodete valikus on ka karahvinid, magustoidupokaalid, salatikausid ja erikujulised nõud, mida saab kasutada seal, kus fantaasia ideid annab.
Nõudest pakutakse erinevate tehaste tootesarjasid, et klientidel oleks suurem valikuvõimalus nii materjali, disaini kui ka kasutusvaldkonna poolest.

Söögiriistad

Kaupluses on suurepärane valik professionaalidele mõeldud kööginugasid ning erinevaid söögiriistasid kohvilusikast kuni salatilusikate ja tordilabidateni.

Pannid ja potid

Kindlasti ei jää valiku rohkusega eelnevale alla pannid ja potid. Köögis toimetajale on kindlasti oluline, et need oleksid kvaliteetsed ja käepärased, kuid vähetähtis ei ole ka nende materjal ning kasutusvaldkond (kastmepannid, pannkoogipannid, wokpannid, grillpannid ja palju muud)

Ühekordseid nõud

Nagu suvel ikka, müüakse ka Gemossi kaupuses ühekordseid nõusid ja muid tarvikuid. Nii piknikule minemiseks kui ka ärikliendile söögi pakendamiseks ja transportimiseks oma klentidele. Valik on suur ja mis kõige olulisem, hinnad on soodsad!

Toidu- ja maitseained

Kui juttu on söögi tegemisest, siis kindlasti läheb vaja kõike eelmainitud vahendeid, siin on õige ära märkida, et ka toiduainete osakaal ei ole kaupluses tagaplaanil. Toidu valmistajatele pakutakse suures valikus maitseaineid, õlisid, kastmeid, piimatooteid, konserve (nii magusaid kui soolaseid), pastasid ja erinevaid riise. Kokteilitegijaid rõõmustab kindlasti lai valik maitsesiirupeid ja piimakokteili põhjasid.

Kondiitritele

Tähelepanuta ei ole jäetud ka kondiitrid - nii ettevõtted kui ka hobiküpsetajad. Nende suureks rõõmuks on müügil nii kondiitritarvikud, mitmed toorained kui ka kaunistused ja dekoratsioonid kookidele ja tortidele. Palju on kuivatatud puuvilju, pähkleid ja erinevaid seemneid.

Gemossi kauplusest, nagu juba eelnevast aru saite, võib leida praktiliselt kõike, mida toidu ettevalmistamise, keetmise-küpsetamise, serveerimise ja hilisema nõudepesemise ja koristamise juures vaja võib minna.
Vaata lähemalt www.gemoss.ee

Jaga
Kommentaarid