Shelterness.com on kokku pannud 33 ideed. Vaata pilte SIIT ja ja kui sinulgi on kodus mõnus terrass või õueruum, siis osale meie fotovõistlusel “Minu kodu suvel”. Loe fotovõistluse kohta lähemalt SIIT — peaauhinnaks on Stovemani stiilne lõkkealus.

Mõned kaunid verandad...
Ajakirja "Kodu ja aed" mainumbris kirjutab Eve Veigel vana puumaja ruumikast verandast, millest on saanud tartlase Riho ja ta kassi lemmikpaik, kus elu nautida. „Kodu on oma elaniku nägu,” kinnitab Tartu võluvaima veranda peremees oma elamist imetlevatele külalistele. Selles kodus on kõiges avarust: tubadel kõrgust üle kolme meetri, verandal koguni neli ja pool. Ebapraktiline? Kas ikka on, kui see just loobki kodus hindamatu tunde ja atmosfääri — koos taimedega ka tervisliku mikrokliima. Elu nagu lill... Loe lähemalt SIIT.

Juuninumbrist leiab Haapsalu mändide varjus seisva eramaja, mille lõunaküljele on rajatud ruumikas katusealune terrass, kus on sisustatud erinevad meeleolukad puhkenurgad. Piklik terrass on jagatud mitmeks tsooniks: väike hommikukohvinurk, pehme mööbliga puhkenurk ja suur söögilaud rahvarohkemateks söömaaegadeks... Loe edasi SIIT.