Disainiajakirjana on Diivan ilmunud 10 aastat, olles selle aja jooksul kasvanud hinnatud väljaandeks nii professionaalsete sisekujundajate kui ka disainihuvilistele lugejate seas ning omab seda positsiooni kindlalt ka praegu.

Praegu ilmub Diivan 10 korda aastas ja toob lugejani nii Eesti kui ka maailma tippdisaini ning kodude ja avalike ruumide sisustamise paremiku.

Diivani sajanda numbri ilmumise puhul külastab ajakirja kutsel Eestit maailmakuulsa Taani disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps, disainer Tobias Jacobsen, kes on oma vanaisa jälgedes astunud ja tema pärandi esindaja. Tobias Jacobsen esineb 100. numbri ilmumise puhul ajakirja koostööpartneritele neljapäeval kell 17 BoConcepti sisustussalongis (Pärnu mnt 158/1) loenguga mõlema Jacobseni loomingust. BoConceptis on müügil Arne Jacobseni kuulsad toolid, diivan jm esemed.

Ajakirja annab välja kodu- ja sisustusajakirju kirjastav A-meediagrupp OÜ, kes kirjastab veel ajakirju Kodu & Aed, Meie Kodu, 101 Ideed, Muumi, Minu Aed.