Suitsuandur on meie kodus kohustuslik, kuid tavaliselt see meie kodu ei kaunista. Tõepoolest, suitsuandur ei pea olema sugugi klassikaline, vaid hoopiski omanäoline, mis on ruumis lahedaks aktsendiks.

JALO HELSINKI on just sel põhjusel töötanud välja suitsuandurile sobiva disaini. Nii pole see mingi suvaline asi laes, vaid sisekujunduselement, millega saab interjööri elavdada. Soome tippdisainerid Harri Koskinen ja Paola Suhonen on lähenenud suitsuanduritele uutmoodi ja nii on sündinud tooted KUPU ja LENTO. JALO HELSINKI suitsuandurile saab valida tekstiilkatte viie värvitooni hulgast, või kroomitud metallpinna, mis sobib modernsemasse keskkonda.

Tänu valikuvõimalustele sobib klassikalisem ja soliidsem Harri Koskineni KUPU ideaalselt igasse interjööri, olles siiski eriliseks pilgupüüdjaks.

Paola Suhoneni LENTO ehk ööliblikas on aga inspireeritud naiselikumast poolest — moest. Ööliblikas sobib ideaalselt lastetuppa või sinu esimesse kodusse. Ikka selleks, et ta saaks valvata sinu ja su lähedaste und.

JALO HELSINKI suitsuandurid on saanud mitu disainiauhinda, sest kogu toode on hoolega läbi mõeldud. Rõhku pole pandud vaid omapärasele välimusele, vaid ka funktsionaalsusele. Näiteks ei pea selle paigaldamiseks lakke auku puurima, vaid piisab kahepoolsest teibist, millega see sujuvalt kinnitada. Samuti toimib kogu korpus testnupuna — sellele vajutades saab anduri vaigistada.

Nägusate suitsuanduritega saab nende populaarsust suurendada ja ideaalselt sobib ka kingituseks neile, kellest hoolid: lähedased, sõbrad ja miks mitte ka töökaaslased või äripartnerid.
Vaata, kui lihtne on JALO HELSINKI suitsuandurit paigaldada:
Jaga
Kommentaarid