Hortese turundusjuht Sigre Parm soovitab pühadeks seitset ideed.

Säravvalge talv
Elegantselt pidulik kollektsioon, mille inspireerijaks on sätendav valge lumi; värvideks valge, soe kuld, külm kuld ja hõbe. Siin on pidulikku luksust, kõrgeid klassikalisi küünlajalgu ning kuldsete mullikestena kihisevat vahuveini kristallpokaalis.

Jäine aed
See on puhasvalge talv looduses ning härmatanud oksad vastu jäälilledes aknaklaasi, aga ka talverüüs linnud-loomad askeldamas aias. Värvideks hõbe, satiin ja taevasinine.

Talvemuinasjutt
Kollektsioon täis fantaasiat ja lapsemeelsust. Salapärane sinine segatuna satiini ja helelillaga toob meelde lumeinglid ja muinasjutu Lumekuningannast. See on maailm, kus elavad ükssarvikud ning kõik soovid täituvad haldjatolmus.

Siidised jõulud
Pastelselt puudriroosad ja stiilselt pärlikarva elegantselt naiselikud jõulud. Need on ajatud vintage-jõulud, täis ettevalmistusi pidulikuks õhtusöögiks, mis saavad alguse peegli eest.

Hubane luksus
Kollektsioon, mis miksib sooja valgega külma mündirohelist ning toob sisse hõõguvsoojad ja puidused mandli- ja vasetoonid, mis loovad mõnusalt hubase meeleolu. See on nagu sooja šokolaadijoogi nautimine küdeva kamina ees, kui väljas tuiskab.

Skandinaavia šikk
Põhivärviks rahulik puidune või sätendav lumevalge segatuna jahedate mündiroheliste ja erksate helepunaste detailidega. See on liuväljalt koju toodud punased põsed ja kelguga koju toodud kuusk. Elegantsed vintage-jõulud moodsas maakodus.

Tagasi lapsepõlve
Nostalgiliselt klassikaline jõulumeeleolu, mis toob tagasi lapsepõlve pärisjõulud oma pika jõuluootuse ja imeliste lõhnadega. Armsad puidust kuusehted, aga ka retrohõngulised nääripuuehted ning tillukesed mänguasjad, mida puule riputada.

Potijõulupuudest võib aga proovida veel ebaküpresse, küpresse, kadakaid, kuuski ja nulgusid. Potistatud jõulupuud, samuti nulu, võib juba esimesel advendil tuppa tuua, sest nad säilivad tunduvalt kauem kui tavaline kuusk.

Samuti võib valida tuppa hoopis toakuuse — Austraalia päritolu kõrge araukaaria Araucaria heterophylla.
Kanada kuusk Conica on väga sobilik, kui on soov proovida midagi ebatradistsioonilist. Neid on erinevates suurustes, potis ja korvis, ka ehitult. Või hoopis hiina kadakas Stricta.

Kel kodus ruumi vähem, võiks eelisatda just potijõulupuud. Näiteks ebaküpressi. Saab valida heleroheliste okastega suureviljalise küpressi, lõhnava ebaküpressi või väga efektse, valgete, justkui lumiste oksatippudega sordi.

Aasta aastalt on populaarsust kogumas alternatiivsed jõulupuud. See tähendab, et lisaks elusatele potipuudele otsitakse üha enam võimalusi, kuidas kodu kaunistada nii, et see mõjuks moodsalt ja uudselt.

Palju kasutatakse nn dekoratiivseid seinajõulupuid, kus on tuhandeid võimalusi "tuua tuppa" just oma maitsele vastav puu. See on okstest moodustatud seinakaunistus, millele võib anda endale meelepärase kuju ja see ära ehtida.

Klassikaline jõulupärg on ka kindlasti populaarsust kogumas, võimalik on ise meisterdada või soetada juba valmis, Eesti käsitööna valminud naturaalsest materjalist jõulupärgasid, aga ka jõuluteemalisi lauakaunistusi. 

Jõululilledest on vaieldamatuks lemmikuks jõulutäht ja just punane jõulutäht, aga võib valida ka valge või roosa. Hüatsindid toovad jõuluaega imelist lõhna ning vana armas alpikann mõjub hubaselt ja tuttavlikult.
Jõululillena on veel sobilik valgeõieline orhidee ja asalea. Armastatud jõululilleks on ka punane ratsuritäht, julgemad võivad oma koju sobitada jõulukaktuse.
Uuteks lemmikuteks on toredate jõulupunaste marjadega täkiline ardiisia ja nägus soomuslehik — vähenõudlik sukulent, kes jõuludeks on saanud spreivärvilise piduliku rüü.

Vaata ehtimisvõimalusi ka Hortese Facebooki lehelt.