Meeldima hakkas korter planeeringu pärast. Tegemist ei ole tüüpkorteriga, kus kõik seinad on 90-kraadise nurga all, ruumilahendus on mõnusalt läbi mõeldud ja elutoast teistesse tubadesse viib kumer koridor. Sisse kolides oli korter üsna hele: hele põrand, kollane magamistuba, teine tuba roosakas. Koridor oli tumedates toonides ja kahvatu. Põrand sai uue jume, selle sai kontsentraatõliga läbi immutatud kolm korda. Elutoas on piisavalt õhku ja avarust ning siin veedetakse tavaliselt ka suurem osa kodusolemise ajast, kas koos sõpradega või lihtsalt kahekesi.

Ruumikasse elutoakappi on mahutatud riided ja mugava süsteemi abil on kapi sügavus tavapärasest väiksem.
Köögist avaneb vaade kinniehitatud rõdule, mis on samuti hubaselt sisustatud.

Julge sammuna valis Meelis nii koridori kui ka magamistuppa musta tapeedi, mida kaunistavad kõrged ääreliistud, valge vaheldub mustaga ja toob klassikalise vanamoodsa tapeedimustri esile. Valgus on magamistoas suunatud lakke, see toob piisavalt valgust esile.

Tähtsaks peab Meelis ja soovitab teistelgi katsetada valgustuslahendusega — tegelikult on see väga lihtsate vahenditega tehtav. Igatahes saab olustiku hubasemaks muuta ja nautida just õiget meeleolu. Näiteks köögiseinas saab mugavalt puldiga valida punase, rohelise, valge või sinise valguse vahel.

Vannitoas saab meeleolu luua väikeste aksessuaaridega, näiteks kunstipärase seebiga.