Messimuljeid näed siit:

Messil „Interjöör 2013“ saab taaskord näha põnevaid korterilavastusi, mis sisustatakse koostöös professionaalidega, pakkudes kaasaegseid ja nutikaid lahendusi nii ruumi planeerimiseks kui ka sisustamiseks. Korterid on reaalselt olemas ning soovi korral võib messil nähtud korteri endale koduks osta täpselt samasuguse viimistluse ja mööbliga.

Kinnisvaraprojekti veavad koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS koostöös tuntud Eesti sisearhitektidega. Kogu projekti eesmärk on ühelt poolt tutvustada messikülastajale kinnisvara uusarendusi ning teisalt anda põnevaid ideid ja inspiratsiooni oma kodu sisustamiseks ning näpunäiteid, kuidas kõige efektiivsemalt ruume kasutada ja millele uut kodu soetades erilist tähelepanu pöörata. Kokku valmib messihalli kaks täismõõdus korterit ning üks suur köök-elutuba.

Üks messil esitlusele tulev korter kuulub Merko Ehitusele ja hakkab asuma aadressil Tedre 55. Ühe magamistoaga 56 m2 suurune linnakorter on mõeldud keskmisest jõukamale ja kvaliteeti armastavale paarile, kellel juba väljakujunenud maitse — kujunduses ei katsetata värvide ja stiilidega, vaid moodsa trendi võtmes eksponeeritakse väärikaid materjale nii autentsel kui ka jäljendatud kujul. Muuhulgas viidatakse ka taaskasutusele, vaadatakse ajas tagasi mõned aastakümned ja uuritakse, kuidas sobituvad tervikusse uued ja mitte väga uued kunstiteosed.

Sisekujunduslahendus sai algtõuke uuest interjööri trendisuunast The Geologist, mis toob ilu välja kasvõi nii ootamatust kohast kui sügavalt maapinna seest. Ruumides domineerivad struktuursed pinnad ja matid looduslähedased toonid — mürkjad, porised, roostesed… Luubi all on taimede lehed, juured ja kivimite struktuur. Inspiratsiooni pakuvad mineraalide läige ja pinnasest pärit mustrid. Kogu interjöör on seejuures siiski modernse minimalistliku ja praktilise joonega. Kujundusprojekti autor on sisearhitekt Reet Krause.

Jaga
Kommentaarid