Lahendus seisneb spetsiaalselt selleks otstarbeks väljatöötatud PUR-tõstevahu kontrollitud pumpamises põranda alla. Vaht tihendab hõreda pinnase ja spetsiaalsete töövõtete abil tõstetakse põrand täpselt ettenähtud kõrgusele tagasi. Äravajunud ja lääpas põranda asemel on tulemuseks tasane ja loodis põrand, mis enam ei vaju. Meetod sobib nii eluruumide kui ka raske koormusega tööstusruumide põrandate tõstmiseks. Nii korrigeeritakse isegi lennuväljade maandumisradade aluskatendi betoonplaate.

Elumajades puuritakse tõstematerjali injekteerimiseks põrandasse 6–12 mm diameetriga puuraugud. Puurimine ja tõste ei kahjusta põrandakütet, veetorusid ega kanalisatsiooni, kuna nende asukohad lokaliseeritakse spetsiaalsete indikaatorvahenditega.

Enamasti ei ole vaja mööblit eluruumist välja viia ega riiuleid või seadmeid tootmispinnalt ära viia, kuna need ei sega aukude puurimist ega takista põranda tõstmist.

Eluruumides, kus on näiteks parkett, saab puurida augud parketi või muu põrandamaterjali liitekohtadesse, nii et säilib selle esteetiline välimus.

Lisainfo kodulehel www.okk.ee või telefonil 512 5088, Toivo Okk