Maailma tuntuim kodumasinate tootja KitchenAid on tervislike ja kiirete toitude armastajate rõõmuks turule toonud väikesed ning mugavad juhtmevabad kodumasinad, mis muudavad toidu valmistamise tõeliselt lihtsaks. Ja mis kõige parem – kuue toote jaoks vajad vaid ühte akut, mis sobib kõikidele sarja kodumasinatele!

Kui sul on näiteks plaanis veeta mõnus suveõhtu sõpradega, mille juurde kuuluvad mõned maitsvad road ja joogid, siis on sulle toiduvalmistamisel tublideks abilisteks KitchenAid Go sarja kuuluvad juhtmevaba käsimikser (Cordless Hand Mixer), saumikser (Hand Blender), purustaja (Food Chopper), miniblender (Personal Blender), kohviveski (Coffee Grinder) ja köögitolmuimeja (Kitchen Vacuum). Vali aga sobiv välja!

Tegemist on köögitarvikutega, mis on väga kompaktsed, sobides ka pisematesse köökidesse – need mahuvad hästi ka sahtlitesse ja riiulitesse. Juhtmeprobleemide kõrvaldamiseks on iga KitchenAid Go juhtmevaba toode varustatud kergelt eemaldatava ja laetava akuga, mille abil saad edukalt toitu valmistada ükskõik kus ja millal. Enamik kööke pole ju loodud sellise pistikuasetusega, nagu tihti vaja on, kuid need tooted võimaldavad kokata igas köögis ja miks mitte ka terrassil või matkaautos.

KitchenAid Go juhtmevabad tooted on lihtsalt nii mugavad

Universaalseks köögitarvikuks, mida tõenäoliselt eriti tihti kasutama hakkad, on kindlasti KitchenAid Go juhtmevaba käsimikser, millel on funktsioon Soft Start, mis tõstab visplite kiirust järk-järgult ja nii ei pritsi koostisosad sinu riietele, mida tavamikserite puhul, tuleb tõdeda, päris tihti juhtub. Mikser on kohandatud vähendama toiduvalmistamisega kaasnevat segadust, sest seisab iseseisvalt nii, et visplid ei puutu tööpinnaga kokku.

Universaalseks teeb käsimikseri ka see, et tal on seitse kiirust, mis võimaldavad nii aeglast segamist suuremate koostisosade jaoks kui ka keskmisi kiiruseid näiteks või ja suhkru vahustamiseks. Kõrged kiirused on munavalge või koore ja kreemide vahustamiseks. Natuke luksust ka – tootel on roostevabast terasest Turbo Beater II tarvikud, mis on spetsiaalselt loodud just koostisosade põhjalikuks segamiseks.

 KitchenAid Go

Ükski söögitegija ei saa tänapäeval ilma saumikserita ja KitchenAid Go juhtmevaba saumikser on loodud nii, et selle kasutamine oleks maksimaalselt mugav. Näiteks on tal ergonoomiliselt kujundatud turvalüliti, et võimaldada sul töötada käega. Mõnus, eks! Samuti ei pea sa mikseri lisasid pesema käsitsi, vaid need võib kõik nõudepesumasinasse panna. Sul on ju suvel muudki teha, kui pärast toiduvalmistamist komplekti kuuluvat pannikaitset, segamisvarrast või segamispurki käsitsi pesema hakata.

Tasub teada, et sarja saumiksereid on saadaval kahes erineva sisuga komplektis – suurem komplekt ja väiksem komplekt – lihtsalt vali see, mis sulle paremini sobib, ja asu oma suviseid lemmikroogi valmistama. Näiteks mikserda värskete köögiviljakangide juurde mõnus hummus või pesto.

 KitchenAid Go

Milleks ennast hakkimisega vaevata, kui on olemas KitchenAid Go juhtmevaba toidupurustaja? Selle köögiabilise seadistamine on eriti lihtne tänu kausi väändevabale kokkupanekule ning lukustatavale kaanele. Mitmeotstarbelised roostevabast terasest terad segavad, hakivad ja püreestavad erinevatel kiirustel koostisained täiuslikult ja sinul pole vaja teha muud, kui oma kokakunsti nautida. Kaasasolevate vahustamisvahendite abil võib toiduaineid ka vispeldada, vahustada, segada või lausa vahukoort valmistada. Ning loomulikult on kauss, terad ja vispeldamise tarvik nõudepesumasinasõbralikud, muutes nende puhastamise imelihtsaks.

Lisaks säästab kõik ühes hoiustamiskonstruktsioon, mis hoiab terasid ja vispeldamistarvikuid otse mahukas töökausis, sinu köögis ruumi. See on vägagi oluline, sest oma koht tuleb leida ka teistele KitchenAid Go sarja toodetele, milleta toiduvalmistamine ühel hetkel lihtsalt liiga tüütu tundub.

 KitchenAid Go

Kes on harjunud hommikuti värske smuuti kodust kaasa haarama, see teab, kui meeldivaks need toitvad sõõmud päeva alguse teevad. Aga kui sul on KitchenAid Go juhtmevaba miniblender, võid tegelikult oma smuuti igal päeva hetkel ja igal pool valmis teha, sest akuga kannmikseri saab endaga ühes võtta.

Kui oled aga smuutit või miks mitte ka jääjooki kodus tegemas, on see väike blender väga tubli ka külmutatud koostisosade purustamisel, sest asümmeetriline lõiketera segab põhjaliku purustamise eesmärgiga lausa nelja erineva nurga all ja seadme mahukas kann on loodud nii, et sisu pöörduks tagasi teradele. Segamiskannu juurde kuulub ka kork, seega ei pea hakkama oma jooki kusagile ümber kallama, vaid selle võib lihtsalt segamiskannuga kaasa võtta.

 KitchenAid Go

Ilmselt ei kujuta sa oma hommikut või lõunapausi värske kohvita ettegi? KitchenAid Go juhtmevaba kohviveski jahvatab ühe puudutusega juhtimise tulemusel terved kohvioad kiiresti ja lihtsalt ning seda mitte üksnes sulle, vaid korraga kuni 12 tassi kohvi joojale. Nii et see on küll väike, aga tubli masin. Lisaks võimaldab kaasasolev kaas jahvatatud kohviubade hõlpsat säilitamist. Mis siis muud, kui värsket kohvijooki valmistama!

Tegemist on tõeliselt multifunktsionaalse tootega, sest eraldi müüdavate vürtside jaoks mõeldud jahvatuskaussidega saab purustada ka piprateri ja muid kuivi vürtse.

 KitchenAid Go

Tahes-tahtmata tekib köögis segadust ja kõiksugu puru, mille kokkukorjamine pole just kõige meeldivam protsess. Aga see on siiski täiesti okei, kui sul on abiks KitchenAid Go juhtmeta köögitolmuimeja, mis võimaldab kokku pühkida mistahes hommikuhelbeid, kohvipuru ja teisi toiduvalmistamise kuivjäätmeid isegi raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Komplekt sisaldab nõudepesumasinasõbralikke topse ja lisaseadmeid, mis aitavad tolmuimeja köögis puhtana hoida.

Vähetähtis pole ka see, et seda on tänu oma elegantsele ja kompaktsele disainile lihtne hoiustada kas tööpindadel või köögisahtlites. Võid selle tolmuimeja soovi korral alati ka autosse võtta.

 KitchenAid Go

Kõik need mugavused on võimalikud tänu toodete juurde käivale KitchenAid Go akule ja laadimisdokile. 12-voldine MAX-i liitiumaku kestab tublisti ning kui on aeg seda laadida, annavad tulukesed sellest sulle märku.

Eriti hea on see, et aku on universaalne. See tähendab, et esimese toote peaksid ostma akuga ja edaspidi võid valida akuta soodsama toote, sest aku sobib kõikidele toodetele ühtviisi. Loomulikult võid sahtlisse ka lisaaku varuda, juhuks kui saabuvad ootamatud külalised ja hõrgutised on vaja kiirelt valmis saada.

KitchenAid Go

Suve nautimine saab täiesti uue kvaliteedi, kui värsked road ja joogid valmivad tänu KitchenAid Go sarjale nii kergelt ja mugavalt. Asu aga katsetama ja nautima ning too oma suvesse rõõmu juurde!

Ja muidugi teeb KitchenAid Go sari igapäevase kokkamise lihtsamaks aasta ringi. Eriti kiidavad tooteid need, kelle koduköök on pisike ja tööpinda vähe. On ju väga lihtne näiteks juhtmevaba mikser köögilauale tõsta ja seal maitsev roog valmis teha.

Suvised toidurõõmud

KitchenAidil on mitmeid teisigi imelisi abimehi erinevate suviste toitude ja jookide valmistamiseks.

Aritisani mikser ja selle lisatarvik jäätisekauss aitavad kodus kiirelt parima gelato valmistada – kui mõnus!

Jää riivimise lisatarviku abil saab külalistele pakkuda suussulavaid
Margaritasid ja just nii sa ju suve nautida soovid!

Erinevate blenderimudelite kasutamisel on lihtne valmistada nii suppe, smuutisid kui ka jääkokteile ja teisi meelepäraseid toite ning jooke ja köögis kulub palju vähem aega!

Vali lihtsalt enda vajadustest ja soovidest lähtudes sobilik toode ning naudi murevaba suve!

Toodetega saab tutvuda kodulehel:

Jaga
Kommentaarid