Õueala nägi enne ümberehitust välja üsna unarusse jäetud. Suure potentsiaaliga varjualune oli täidetud kõikvõimaliku kila-kolaga.

Ettevõtlikud noored võtsid aga õueruumi kujundamise tõsiselt ette ja neli päeva hiljem oli tulemus selline:

Kogu istumisalune mööbel on tehtud eelmiste omanike garaaži jäetud vanast riiulist, mis oli liiga suur, et käruga prügimäele viia. Kokku meisterdati taaskasutatud materjalist kolm tugevat pinki.

Seinad-laed värviti ruumikuse saavutamise eesmärgil heledaks ning valminud pingidki said värske valge värvikihi. Põrandat värskendati pruunikat tooni terrassiõliga.

Madratsid istumiskohtadele meisterdati samuti ise — ehituspoest võeti täiteks porolooni ja lähedased aitasid õmmelda ilmastikukindlad katted. Majakesse veeti sisse ka elekter ja ka wifi, et seal saaks nii arvutiga tööd teha kui ka telekat vaadata.

Kaks leitud euroalust said rattad alla ja muutusid pilkupüüdvaks diivanilauaks! Veel on plaanis vahetada välja katus, lisada Hispaania-stiilis valged kardinad, mis pakuks kaitset tuule ja sääskede eest ning lisada soojuslambid, mis lubavad väliruumi kasutamist ka kevadel ja sügisel nautida.

  • Kui sinagi oled oma kodus või aias midagi inspireerivat korda saatnud ja tahad seda teistega jagada, siis saada meile fotod aadressil moodnekodu@delfi.ee.