Mõned garderoobi korrastuslahendused on IKEA-s nüüd saadaval madalamate hindadega: püüdes olla taskukohane võimalikult paljudele, langetas IKEA mai keskel hindu ning seda tänavu juba teist korda.

1. Miski ei asenda karpe

„Esiteks peaksid riided olema loogiliselt ja süstemaatiliselt grupeeritud ning asetatud neile määratud kohale. Nagu ka teistes tubades, on ka garderoobi korrastamisel karbid äärmiselt kasulikud. Need võimaldavad hoida riideid ja aksessuaare riiulitel või sahtlites nii, et need võtavad vähem ruumi, muudavad kõik esemed kergemini leitavaks ja võimaldavad hoida korda,“ ütleb IKEA sisekujundaja Brita Mikvere.

Garderoobi sees saab kasutada igasuguseid erinevaid hoiukarpe. Neid on saadaval mitmes mugavas suuruses, seega saab igaüks valida endale sobivad karbid, mis erinevatesse ruumidesse sobivad. Keskmise suurusega karbid (näiteks STUK lahtritega hoiukast hinnaga 2,99 eurot) on suurepärased asjade jaoks, mida on vaja käepärast hoida, nagu kindad või sallid. Väiksemad karbid (näiteks SKUBB komplekt 6 korrastuskarbiga hinnaga 4,49 eurot) saab asetada tihedalt kokku ning need aitavad maksimaalselt ära kasutada sahtliruumi ja hoiustada erikujulisi väikseid aksessuaare.

2. Võta ruumist maksimum riputatavate hoiulahendustega

Võta olemasolevast ruumist maksimum riputades esemeid. Proovi näiteks riputatavaid hoiulahendusi (RASSLA lahtritega hoidik 6,99 eurot), mis võimaldavad ruumi paindlikumalt kasutada. See on eriti kasulik asjade jaoks, mida sooviksid kokku voltida. Riputataval hoidikul saab asju kas hoiustada riiulitel või lisada sinna näiteks esemed karpidesse panduna, et iga lahtrit sobival moel kasutada.

Riputatavad hoiulahendused (KOMPLEMENT mitmeotstarbeline riputi 4,99 eurot) sobivad ka aksessuaaride jaoks. Riputil saab mugavalt hoiustada salle ja vöösid, muutes need kergemini nähtavaks ja kättesaadavaks.

Veel üks nipp, kuidas kiiresti korrastatud välimust luua – koordineeri lihtsalt kõik oma riidepuud. Nüüd on viie elegantselt kujundatud bambusest riidepuuga komplekt HÖSVANS uue madalama hinnaga – 3,49 eurot.

3. Sea korda jalatsiriiul

Loo rohkem ruumi garderoobis jalanõude jaoks, kasutades GREJIG jalatsiriiulit hinnaga 5 eurot. Säästa ruumi ja virnasta kuni kolm riiulit üksteise peale.

„Hooajaliste või harva kantavate jalatsite karpides hoidmine aitab samuti garderoobi korras hoida. Mõnel jalatsikarbil on võrguga esipaneel tänu millele liigub õhk jalatsite ümber ja võimaldab näha, milline jalatsipaar kuskil asub, ilma kogu garderoob sassi ajamata,“ soovitab sisekujundaja.

4. Hoia hooajalised riided eraldi

Kinnised hoiukastid on sobivad hästi hooajaliste riidete tolmuvabalt hoiustamiseks kuni neid jälle vaja läheb (näiteks PÄRKLA hoiukast hinnaga 1,50 eurot). Mõned hoiukastid on varustatud ventilatsioonivõrkudega, et riietele pääseks ligi värske õhk. Hea mõte on hoida neid ülemisel riiulil, mis sageli raskesti ligipääsetavuse tõttu vähem igapäevaselt kasutatav on ning pakub seetõttu head hoiuruumi. Kasuta ülemist riiulit, et hoiustada hooajaliste riiete või spordivarustusega hoiukaste. Või laienda oma garderoobi ning pane hoiukastid hoopis voodi alla.

5. Kindel koht ka iga väikese asja jaoks

Parimad riidekomplektid koosnevad sageli väikestest detailidest. Selleks, et ülevaade vöödest, lipsudest, kelladest, päikeseprillidest ja ehetest oleks kogu aeg olemas, soovitab sisekujundaja lahtritega sisusid, nagu KUGGIS lahtritega alus (hinnaga 8,99 eurot). See tagab ligipääsu aksessuaaridele ja seda saab näiteks lisada suurimasse KUGGIS kasti.

IKEA jätkab hindade langetamisega

Lähtudes IKEA visioonist luua parem igapäevaelu paljudele, langetas IKEA mai keskpaigas juba teist korda sel aastal toodete hindu. Hinnad langesid sadadel eri kategooria toodetel – alates mööblist, nagu diivanid, tugitoolid ja hoiulahendustel, kuni väiksemate sisustustoodeteni. Näiteks DRAGAN hambaharjatops maksab 3,49 eurot (varem – 4,99 eurot), TRENSUM peegel – 3,99 eurot (varem – 6,99 eurot), RÅSKOG ratastega riiul – 39,99 eurot (varem – 49,99 eurot), MÅNALG seinalamp – 19.99 eurot (varem 29,99 eurot), TVERSTED vaip – 89,99 eurot (varem 129 eurot).

Jaga
Kommentaarid