Kohandatud erinevatele võimalustele

Olenemata sellest, kas elate suurlinna keskuses või kauges maapiirkonnas, Reolinki tootevalikust leiab teie kodu turvalisuse tagamiseks vajaliku. Kui maja või eramu on linnas, soovitame valida WiFi-ühendusega kaamerad. Nende kasutamiseks on tarvis toiteallikat, mistõttu tuleb tagada pistikupesa olemasolu paigalduskohas. Samuti on vajalik WiFi-ühendus, mis tagab sujuva ja stabiilse videoedastuse kasutaja seadmesse, võimaldades tal oma kodu igal ajal ja kohas jälgida.

Kui teil ei ole läheduses pistikupesa, on sisseehitatud patareidega WiFi-kaamerad heaks alternatiivseks valikuvõimaluseks. Linnamajade ja ridaelamute jaoks on see ideaalne. Nende kaamerate üks suuremaid eeliseid on liikuvus ja mitmekülgsus. Need ei ole seotud pistikupesaga, nii et neid on lihtne liigutada ja paigaldada ilma keerukate juhtmestikutöödeta. Täiendava päikesepaneeli juurde ostmisel saab neid kaameramudeleid toita ka päikeseenergiaga. See muudab need veelgi atraktiivsemaks eriti neile, kes kavatsevad paigaldada turvakaamerad raskesti ligipääsetavatesse piirkondadesse või kellel ei ole võimalust kaamera akut laadida.

Isegi kaugetes asukohtades elavad inimesed leiavad sobiva valiku

Kui paigalduskohas puudub WiFi-ühendus või pistikupesa, soovitame valida 4G-mobiilikaardi ning akutoitega kaamerad (kaart ei kuulu komplekti – see tuleb osta eraldi). Need töötavad tänu sisseehitatud laetavale akule või täiendavale päikesepaneelile, kuid ei vaja WiFi-ühendust, kuna seda tüüpi kaamera võib olla varustatud 4G SIM-kaardiga. Need turvakaamerate mudelid on ideaalne valik talude, talu- või puhkemajade omanikele, kes soovivad oma vara kaitsta.

Videovalve ühel ekraanil

Olenemata sellest, kas elada väikesel või suurel alal, on mugav selle iga nurka mugavalt ja tõhusalt ühel ekraanil jälgida. On soovitatav osta kaameramudeleid, mida saab ühendada võrgu-videosalvestiga (PoE IP). Neid kaameraid saab veebikaabli kaudu ühendada spetsiaalse jaamaga, mis kuvab jälgimisteabe kogu ala kohta ühel ekraanil ja kujutisi saab ka salvestada. Veelgi enam, kaamerat toidab samaaegselt veebikaabel ja see ei vaja täiendavat toiteporti. Siiski peab veenduma, et veebikaabel on iga kaamera jaoks õiges kohas kodus olemas. Ja kuigi see võib esmapilgul tunduda natuke keeruline, on seda tüüpi kaamera paigaldamine ja ühendamine kodukasutaja jaoks väga lihtne ning arusaadav.

Automaatne liikumise tuvastamine

Ükskõik millise Reolinki kaamera valite, võite olla kindel nende vastupidavuses – välikaamerad on vihma- ja lumekindlad ning taluvad mitmesuguseid ilmastikutingimusi, muu hulgas kuumust ja külma. Kasutajate mugavuse huvides on välja töötatud ka mobiilirakendus, mis lihtsustab telefoni teel teabe jälgimist ja haldamist isegi siis, kui olla kodust eemal. Kaameratel on automaatne objekti tuvastamise ja jälgimise funktsioon, mis tuvastab inimese või sõiduki liikumise ja teavitab sellest kohe omanikku, saates omaniku nutitelefonile reaalajas teateid, kui jälgitavas piirkonnas tuvastatakse liikumine. Kõigil Reolinki välikaameratel on ka öönägemine, nii et selged ja kvaliteetsed pildid saab ka kõige pimedamatel tundidel. Kuid eksperdid tuletavad meelde, et parimate tulemuste saavutamiseks peaks meeles pidama kaamera objektiivide aeg-ajalt pühkimist, et hoida need puhtad – nii on alati tagatud parim kvaliteet.

Jaga
Kommentaarid