51.80 m² pilkupüüdva pesa siseviimistluses on kasutatud heledaid värvitoone, millele lisavad omakorda põnevust ja kontrasti hoolikalt valitud sisekujunduselemendid. Sinakashallis köögis tõmbab tähelepanu oskuslikult ära kasutatud pind. Kuna kodu mõlemad toad on muudetud magamistubadeks, on köögis ka väike, ent mugav puhkeala. Veinipunane väike sametine diivan ning efektsed laelambid lisavad elegantsele köögile killukese vürtsi ja ootamatust.

Romantilises ja helges magamistoas näitavad iseloomu punased kapid, mis peegeldavad köögi diivani tooni, ning efektselt kujundatud sein koos ilulauaga. Meeleolu loovad valgustid, pehmed ja rikkalikud tekstuurid ning mahe viiruk - rahulikud ja lõõgastavad õhtud on garanteeritud!

Ka vannituba ei valmista pettumust. Efektselt kontrastne värvivalik ning oskuslikult paigaldatud peegelpind avardavad ruumi ning muudavad sellegi nauditavaks puhkekohaks. Luksuslik materjalide valik jätkub ka siin - kuldsed detailid lisavad elegantsi ning tuletavad meelde võtta aega endale ja naudinguteks.

Korteri teine magamistuba on mõnusalt neutraalsetes toonides, ent ülejäänud korteris olev kontrastide ja tekstuuride mäng jätkub ka siin.

See kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.