Uued värvid, uued võimalused!

Kuidas valida oma interjööri jaoks ideaalne fassaadivärv? Siin on kuus parimat peenete ja soojade värvidega tooni, mis täiendavad suurepäraselt sisekujundust ning kannavad edasi olulisi sisekujundustrende:

Kurkumiinkuld: Soe ja mullakollane toon Passion for Color 2023 kollektsioonist. See on suurepärane viis igasuguse interjööri helendamiseks, tuues esile vajaliku harmoonia ja tasakaalu. Ideaalne valik neile, kes soovivad täita oma ruumi värviga, mis mõjub muljetavaldavalt, ent samal ajal ei suru kogu ülejäänud sisekujundust maha – olenemata ruumi suurusest.

Soojad hallid: Külmad, skandinaavialikult hallid toonid hakkavad aeglaselt meie interjööridest taanduma. Praegu võiks panustada toonidele, mis lisavad kodustele ruumidele hubasust, selle asemel et neid visuaalselt jahutada.

Maavärvid: Valitsevad loodusest inspireeritud interjöörid. Maapinnatoonid, nagu soojad pruunid, liivatoonid ja tuhmid rohelised, hakkavad domineerima. Nendes värvides mööblifassaadid toovad teie kööki rahu ja tasakaalu. Kui need on värvid, milles tunnete end kõige paremini, vaadake kindlasti kašmiirtoone Trench Coat või Nutmeg Brown – näete, need võtavad teid kaasa!

Värvikontrastid: Ühendage julgelt erinevad värvid! Näiteks ühendage matid mööblifassaadid Ground Chili toonis puidust töötasapinnaga või vanillikreemikarva akrüülfassaadidega. Kontrastsed värvid lisavad karakterit ja elavdavad ruumi.

Mattakrüüliga mööblifassaadid – vastupidavus ja esteetika

Aastal 2024 on mattmööbel väga populaarne. Kodudes valitsevad matid köögid, kapid ja kummutid, lisades neile loomulikku õrna ning hubast iseloomu. Kuid mati viimistlusega pind võib olla probleemne, eriti kui on vaja seda laitmatult puhtana hoida. Sellistel pindadel jäävad sageli nähtavale sõrmejäljed. See sõltub aga mitte ainult matist viimistlusest, vaid ka materjalist, mille valite.

Lahendus, mis ühendab mati esteetika igapäevase praktilisusega, on REHAU akrüülfassaadid. Valides RAUVISIO brilliant noble mati kollektsiooni akrüülplaadid või RAUVISIO noir HPL-i plaadid, võite unustada ebameeldivad sõrmejäljed, kriimustused või UV-kiirgusest põhjustatud värvimuutused. Nendest materjalidest valmistatud matte akrüülfassaade on meeldiv puudutada, need on sügavalt matid ja vastupidavad igapäevastele väljakutsetele. Mis veelgi olulisem, nende töötlemisega saab iga mööblitisler hakkama, kasutades oma tavalisi tööriistu.

REHAU mattakrüüliga fassaadid on suurepärane lahendus neile, kes otsivad oma kodu sisustamiseks elegantseid ja samas praktilisi elemente. Need on vastupidavad, esteetilised ja lihtsad hooldada, lisaks on need saadaval mitmesugustes efektsetes värvides. Nende abil saab luua unistuste mööblit, mis sobib ideaalselt teie eelistustega. Vaadake läbi kogu värvivalik ja leidke inspiratsiooni oma interjööri muutmiseks RAUVISIO brilliant noble mati ja RAUVISIO noir’ pindadega – ainus piirang on teie kujutlusvõime!

Jaga
Kommentaarid