Kauni eramu on projekteerinud tunnustatud arhitekt Pelle-Sten Viiburg (Doomino arhitektid) ning hoone sisearhitektideks on Karolin Kõll ja Lennart Lind. Maastikujunduse on loonud Lidja Zarudnaya.

Kodu on vertikaalplaneeringuga ja langeb edela suunas pea 3 m. Kolmel eritasapinnal paikneva kodu üldpind on kokku 259.4 m², millele lisandub veel 80 m² väliterrass. Suveperioodil on võimalus kasutada terrassi elutoa osana. Kaunid vaated krundile ja terve päeva päikesepaiste terrassile koos päikseloojanguga loovad unustamatuid suvemälestusi.

Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid toone ja väga kvaliteetseid ning ajatuid materjale. Põrandaid katab kõrgkvaliteetne looduslik Saksa paekivi Jura Grey. Põrnadal olevat looduskivi tasakaalustab põnevalt lakke paigutatud Yakisugi puitribi.

Hoone esimesel korrusel asub suurepäraselt helge köök-söögituba, mis ühendatud avara elutoaga. Elutoa keskmes on mõnus diivaninurk ning selle kõrgemas tasapinnas asub maast laeni raamaturiiul, mis loob ruumi nooblit elegantsi ning kuhu mahub rohkelt raamatuid ja muid eksponeerimist väärivaid esemeid. Muljetavaldava elutoa laekõrgus on peaaegu 4 meetrit.

Esimesel korrusel asuvad ka magamistuba, vannituba, tualettruumid ja garderoob.

Teiselt korruselt leiab „master bedroom’i“, mille juurde kuuluvad avatud garderoob, duširuum ning WC.

Kodu kõige alumisel tasapinnal asub hubane 27 m² SPA-kompleks, kus asuvad aurusaun, soome saun ja külmavee bassein. Puhkeruumi täiendab ja meeleolu aitab luua kaunis biokamin. Koduspaas on mõnus lõõgastuda ja nautida vaateid sisehoovi.

Eramu välisilmes sisalduv puitviimistlus on lahendatud Yaksugi põletustehnikas ja elemendid moodustavad kauni koosluse hoonet ümbritseva keskkonnaga.

See majesteetlik kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.