Millega on Balteco viimasel ajal märkimisväärset edu saavutanud?

Kuigi toodame ja müüme edukalt akrüülist vanne, massaaživanne, vannitoamööblit ja dušitooteid, siis viimastel aastatel oleme suurt edu saavutanud Xonyx solid surface’i vannide ning valamute turustamisel. Paljude klientide ja välismaiste edasimüüjate tagasiside Xonyx solid surface’i kivivannidele on, et need näevad fantastilised välja, aga eriti väärtuslik on, et need on hästi mugavad, kergesti puhastatavad ja kestavad aastaid. Tänu kirjeldatud eelistele võib Baltecos toodetud Xonyxi vanne leida juba kõikjalt Euroopast, Austraaliast ja USA-st.

Maria Hotell Helsingis, Senzo kivivann.

Tänu Xonyx solid surface’i materjali erilistele omadustele kasutatakse neid tooteid lisaks kodude sisustamisele ka hotellides, kus on eriti oluline esemete kerge puhastatavus ja vastupidavus.

Viimasel ajal on väga populaarseks muutunud ka erimõõdulised Xonyxi lettvalamud – klient saab endale valida sobiva pikkusega Xonyx solid surface’i lettevalamu nii vannituppa, tualettruumi, koduhoidu või saunaruumi. Valmistame siidise pinnaga lettvalamu vastavalt kliendi joonistele ilma nähtavate liitepindadeta, tagades kõikide pindade ühesuguse siidise töötluse.

Balteco tooted kõnetavad disainiteadlikke ja kõrgemat kvaliteeti hindavaid kliente.

Solid surface’i vannide ja lettvalamute arenduse aluseks on olnud unikaalse koostisega solid surface’i segu väljatöötamine ja selle materjali pidev aastatepikkune täiustamine Balteco arendusmeeskonna ning tootmisspetsialistide poolt. Vannid ja valamud kivistuvad erilise SPS-i (Slow Polymerization System) tehnoloogia alusel, mis tagab parima tulemuse. Lisaks kasutame vannide valmistamisel kahekihilist konstruktsiooni, mille puhul vanni sise- ja välisosa on liidetud ilma nähtavate liitekohtadeta monoliitseks vannikorpuseks. Nii loomegi pilkupüüdvaid ja imeilusaid vanne, mis on praktilised ning mugavad. Praegu tootmises kasutatav Xonyx solid surface’i materjal on ka registreeritud kaubamärk.

Kadi Element sisearhitekid kujundatud vannituba

Ka vannitoamööbli uute seeriate loomine on läinud edukalt ja oleme leidnud rohkelt uut klientuuri nii koduturul kui ka ekspordisuundadel.

Pakume jätkuvalt ka parimaid massaaživanne tipptasemel furnituuri, töökindlate seadmete ja mugavate juhtimissüsteemidega.

Põnevamad kohad, kust võib leida Balteco tooteid

Äsja avatud luksuslik The Hotel Maria Helsingis

Liveni Iseära arendused Tiskres

Radisson Collection Hotel

Padise mõisa butiikspaa

Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepa vast avatud Ilmaveere keskus.

Keda Balteco tooted kõige rohkem kõnetavad?

Me usume, et Balteco tooted kõnetavad disainiteadlikke ja kõrgemat kvaliteeti hindavaid kliente. Balteco tootevalik on lai ja oleme abiks peredele, kes ehitavad endale uut kodu, kes renoveerivad olemasolevat, aga ka neile, kes ostavad vana maja või korteri, kus on vaja uuendada sisustust. Meie koostööpartnerite võrk on lai: arhitektid/sisearhitektid, sisekujundajad, kinnisvaraarendajad, ehitajad ja loomulikult kõik edasimüüjad üle Eesti ning välisturugudel. Balteco valmistab vajalikke sisustustooteid, nii vanne, dušitooteid, vannitoamööblit, valamuid – neid läheb ju igas kodus vaja.

Missugused tooted on olnud Balteco hitid läbi aegade?

Algusaastate hitt-toode oli kindlasti massaaživann (rahvakeeli mullivann) – need olid 1990ndatel ikka väga populaarsed. Sel ajal oligi justkui standard, et kellel oli massaaživann, oli tegija. Tegelikult on lisaks efektsele välimusele massaaživannid ju kasulikud tooted; hüdromassaaži tervislik toime on teaduslikult tõestatud juba aastakümneid tagasi. See on ka põhjus, miks massaaživannid on populaarsed ka praegu. Loomulikult ei pööra tänapäeval klient massaaživanni 90ndate staatuslikkusele tähelepanu, vaid hindab seda kui tervisele kasulikku lõõgastusseadet, mida on mugav privaatselt kodus kasutada. Palju tervislikum on stressirohke päeva lõpus massaaživannis lõõgastuda kui alkoholi või toiduga liialdada.

Kadi Element OÜ sisearhitektid.

Esimene Xonyx solid surface’i vann Pao – see oli samuti märgiline ja tagantjärele vaadates ühe uue väga olulise ajastu algus Balteco jaoks. Pao vanni disainis legendaarne Eesti disainer Matti Õunapuu. Kogu pikk vannide kataloog on sündinud disainijuht Aivar Habakuke ja arendusmeeskonna koostöös ning praegune valik on tõesti mahukas. Aivar on suunanud disainiprotsessi põhimõttel „less is more“. Disainimise eesmärk on olnud ajatute lakoonilise disainiga arhetüüpsete vannide loomine, mis on funktsionaalsed ja pilkupüüdvad praegu, aga mis peavad olema oma funktsioonilt ja kujustuselt aktuaalsed ka 10 või 15 aasta pärast. Muidugi on igal tootel on oma eluiga ja üks hetk tulevad peale uued tooted, aga täna vannituppa paigaldatud vann peab kestma aastaid.

Mille poolest on Balteco 2024. aasta tooted eriti kõnekad?

Balteco vannitoamööblit on võimalik tellida kaheteistkümnes eri värvitoonis ja üks olulisem sellekevadine uudis on värvivaliku kaasajastamine. Vannitoamööbli pakkumisse on lisandunud ka moodne triibuviimistlusega Forma Stripe ning käepidemeteta kapistikusüsteem Flo.

Täiesti uus lettvalamute seeria on värskelt turule jõudmas ja selleaastaseid vanniuudiseid ei saa veel avaldada, aga ka need jõuavad turule õige pea!

Vastvalminud Ilmaveere butiik-hotell ja restoran ootamas oma külalisi Obinitsas Setomaal. Lisainfo Ilmaveere.ee

Kuidas on säästlikkus ja keskkonnahoidlikkus vannitoatrende mõjutanud?

Klientide valikud on läbimõeldumad ja lähtuvad funktsionaalsetest vajadustest ning ootustest, et tooted on kvaliteetsed ja vastupidavad.

Liiga palju trendidest lähtuda ei ole mõtet, kuna vannituba sisustatakse 10–15 aastaks.

Kui aastaid tagasi eelistati nurga- või tilgakujulisi vanne, siis nüüd valitakse enam piklikke vanne, mis on ergonoomilisemad ning ruumi- ja veesäästlikumad.

Kindlasti on Xonyx solid surface’i toodete müümisel olnud oluline argument väga hea puhastatavus ning siidmati pinna pisimustust peitev omadus. Nii aja- kui ka veekulu on väiksem ja puhastuskeemiat pole samuti vaja nii palju kasutada.

Milliseid nõuandeid annad koduomanikele, kes plaanivad oma vannituba uuendada või renoveerida?

Vannitoatrendid muutuvad kogu aeg, kuid läbi aastate on vannitoatoodete kasutuspinnad jäänud kindlalt klassikaliseks valgeks – valge on puhtuse ja hügieeni sümbol. Valgete pesupindade ümber mängivad tooted oma välisviimistluse ja ka ruumi viimistlusega. Liiga palju trendidest lähtuda ei ole mõtet, kuna vannituba sisustatakse 10–15 aastaks. Vannitoa viimistlustrende mõjutavad olulisel määral köökide viimistlustrendid – nii et see, mis on hetkel aktuaalne köökides, liigub mingis vormis edasi vannitubadesse.

Vannitoa kujundamisel tasub kindlasti meeles pidada, et vannituba on lõõgastumise koht, kus pestakse, ning mida väiksem on vannituba, seda avarama tunde annavad heledad toonid. Aksente ja isikupära saab tuua ka toodete välisviimistlusega – värvitud välispinnaga Xonyxi vannid on väga populaarsed just isikupärase vannitoa loomisel. Omanäoline ja enda maitse järgi kujundatud vannituba on kindlasti hingega kodu lahutamatu osa. Sisearhitektuur ja -kujundus on Eestis aastate jooksul kogu aeg arenenud ning kindlasti tasub kasutada ka professionaalide teenuseid, kui on soov saavutada väga hea tulemus.

Baltecol on kaks esindussalongi: Tallinnas Mustamäe tee 44 ja Tartus Sisustus E-Kaubamajas.

Balteco Vannitoa tooteid pakuvad parimad santehnika edasimüüjad: Feb, Espak, Decora, Tetko, Ehituse ABC ja paljud teised.

Balteco disainib, arendab ja toodab kõrgekvaliteedilisi vannitoatooteid: Xonyx solid surface’i kivivannid, vannitoamööbel, valamud, eritellimus-lettvalamud, akrüülvannid, massaaživannid, dušinurgad, aurusaunad ja minibasseinid.

Baltecol on enam kui miljon rahulolevat kasutajat üle kogu maailma.

Vaata lähemalt: balteco.com

Jaga
Kommentaarid