Zehnder – alati parim sisekliima

Zehnderi lahendused tagavad tervisliku ja energiasäästliku sisekliima teie koju või äripinnale. 

Zehnder Group AG on tegutsenud juba aastast 1895, olles Euroopa juhtiv, pikaajaliste kogemustega kütte- ja ventilatsioonisüsteemide tootja. Ettevõtte tooteportfelli kuuluvad disainradiaatorid ja käterätikuivatid, lagikütte ja -jahutuse paneelid, ventilatsiooniseadmed ning õhujaotussüsteemid ja muud kütte- ning jahutuslahendused.

Zehnderi ventilatsiooniseadmed

Energiaefektiivsus ja töökindlus – just need märksõnad iseloomustavad Zehnderi ventilatsioonisüsteemi. Seadmetes on kasutusel parima soojustagastusega vastuvoolu plaatsoojusvahetid ja energiasäästlikud EC-ventilaatorid. Lisaks käivad süsteemiga kaasas erinevad innovaatilised lisalahendused, nagu niiskustagastusega soojusvahetid, pinnasoojusvahetid passiivseks õhu eelkütteks ja suviseks jahutuseks, kompaktsed ilma välisosata aktiivjahutusmoodulid ning erinevad väliste andurite ja nutilahendustega juhtimisvõimalused.

Ventilatsiooniseadmed eramute jaoks 

Valides oma koju ventilatsioonisüsteemi, on seadme müratase ja disain äärmiselt olulised kriteeriumid. Zehnderi süsteemid on uskumatult vaiksed, tagades teie eramus kvaliteetse siseõhu ja hea atmosfääri. Ja loomulikult saate valida just sellise disainiga seadme, nagu teie koju sobib. Paigaldades oma koju Zehnderi ventilatsioonisüsteemi, ei pea teie pere tundma muret elutegevust häiriva müra ega kodu interjööriga mittesobiva seadme pärast.

Kas teadsite, et ligikaudu 50 protsenti haigustest on põhjustatud halvast õhukvaliteedist? Õigesti ehitatud, projekteeritud ja seadistatud ventilatsioonisüsteem aitab seda ennetada! 

Ventilatsiooniseadmed äripindadele

Piisav õhuvahetus on äripinnal äärmiselt oluline. Selleks, et ruumis oleks hea olla ja töötajaid ei kimbutaks näiteks peavalu või uimasus, peab kogu õhk vahetuma kahe tunni jooksul. Arvude keeles piisab põhiventilatsiooniks õhuvahetusest 0,5 l/s ruutmeetri kohta. Inimestest erituvate saasteainete eemaldamiseks vajalik õhuhulk on lisaks sellele umbes 7 l/s inimese kohta. 

Zehnderi vaikne, energiasäästlik ja efektiivne ventilatsioonisüsteem vastab kehtivatele nõuetele, et tagada äripinnal vajalik õhuvahetus. 

Levinumad vead ventilatsioonisüsteemi valimisel

Tõhus ventilatsioonisüsteem garanteerib värske õhu, hea enesetunde ja töövõimekuse. Õige süsteemi valimine on väga oluline otsus, millega ei tasu kiirustada. Kui vajate nõu, aitavad meie spetsialistid meeleldi kõikides küsimustes. 

Vaatame lähemalt mõnd enam levinud viga, mis võib hiljem pettumust valmistada: 

  • Kliima. Kõik seadmed ei pruugi meie kliima jaoks ideaalsed olla. Soovitame võimalusel eelistada soojus- ja niiskustagastusega ventilatsioonisüsteemi. 

  • Müratase. Liigne müra väsitab ja võib pikaajaliselt ka meie kuulmist mõjutada. Kindlasti tuleb enne valiku tegemist viia end seadme müratasemega kurssi. 

  • Hooldusnõuete eiramine. Selleks, et süsteem vastaks ootustele ka aastate pärast, tuleb oma ala spetsialistil lasta see regulaarselt üle vaadata. Iga asi, mis töötab, kulub, nii ka ventilatsioonisüsteem. 

  • Ei arvestata ruumi suurusega. Kas välja valitud ventilatsiooniseade suudab tagada värske õhu konkreetsesse hoonesse või ruumi? Seadme valimisel mõelge ka selle peale, kas lähitulevikus on plaanis ruume muuta või laiendada. 

  • Ainsaks kriteeriumiks on hind. Ventilatsiooni puhul on tegemist pikaajalise investeeringuga. Soovitame süsteemi paigaldamisel lähtuda lisaks hinnale ka teistest kriteeriumidest, nagu näiteks funktsioonid, energiaefektiivsus, suurus ja müratase. 

Zehnderi tootevalik 

Zehnderi tootevalik on lai, ulatudes ruumipõhistest ventilatsiooniseadmetest kuni kortermajade/ärihoonete lahendusteni (Zehnder Caladairi sari).

Tutvustame järgnevalt kolme seadet ka pisut lähemalt.

Ventilatsiooniseade Zehnder ComfoAir Standard 375 ERV

Zehnder ComfoAir Standard 375 ERV on niiskus- ja soojustagastusega ventilatsiooniseade, mis sobib kuni 160 m² suurusega korteritesse ja eramutesse. Sobib kasutamiseks näiteks uusehitistel ja renoveerimisprojektides. Seadme kõrge efektiivsusega soojusvaheti ja madala erivõimsusega ventilaator (SFP) võimaldavad Zehnder ComfoAir Standardil saavutada madala energiatarbega kõrge energiatõhususe taseme.

Rohkem saate seadme kohta lugeda siit

Ventilatsiooniseade Zehnder ComfoAir Q450 ERV

Zehnder ComfoAir Q450 ERV on niiskus- ja soojustagastusega ventilatsiooniseade, mis sobib kuni 220 m² eramutesse. Zehnderi uuenduslik tooteseeria ComfoAir Q tähistab ventilatsiooniseadmete uut ajastut. Eksklusiivse disainiga, madalaimate müranäitajate, kõrgeima soojustagastuse ja väikseima elektrienergia tarbimisega ventilatsiooniseadmed kuuluvad oma klassi absoluutsesse tippu.

Seadet saab ComfoConnect Gateway abil juhtida ka läbi nutiseadme. Lähemalt saate lugeda siit

Ventilatsiooniseade Zehnder ComfoAir Flex 350 HRV 

Zehnder ComfoAir Flex 350 on soojustagastusega ventilatsiooniseade, mis sobib kuni 160 m² korteritesse ja eramutesse. See lakke paigaldatav kompaktne seade on spetsiaalselt välja töötatud korterite ja väikeelamute jaoks, kus sageli ruumi napib.

Zehnder ComfoAir Flexil on vaikimisi aktiveeritud WiFi. Seadet saab seadistada ja juhtida ka Zehnder ComfoControli äpiga. Lisaks on võimalik ventilatsiooniseade ühendada nutikodu lahendusega ja kasutada nõudluspõhiselt CO2-anduriga.

Tutvuge seadmega lähemalt siit.

Aitame valiku tegemisel 

Ventilatsioonisüsteemi valimine on tähtis otsus. Aitame teid igal sammul, leides just teie äripinna või eramu jaoks parima valiku. Päringutele vastame kolme tööpäeva jooksul ja teeme teile kiirelt pakkumise! 

Soovitame tutvuda ka meie uue kampaaniaga, mis on ideaalne, kui soovid leida nii ventilatsioonile kui ka jahutusele lahendust: 

Kas tead, et ventilatsioonisüsteemiga on võimalik ruume ka jahutada? Zehnderil on selleks ideaalne lahendus – ComfoAir Q ventilatsiooniseadme ja ComfoClime’i jahutusseadme kombinatsioon. See lahendus tagab nii värske õhu kui ka aitab vähendada kodude ülekuumenemise riski.

Just nüüd on antud lahendus saadaval eriti hea hinnaga. Küsi pakkumist!

Sellel süsteemil on mitmeid eeliseid:

  • Ruumide jahutus toimub 100% värske, filtreeritud õhuga, mitte retsirkuleeritud õhuga.

  • Lisaks jahutamisele eemaldatakse õhust ka niiskus.

  • Õhuvool on vaikne ja jahutatud õhk jõuab korraga kõikidesse ruumidesse.

  • Külm õhk ei puhu otse peale.

  • Puudub eraldiseisev müratekitav välisosa, kõik vajalik on seadmesse sisse ehitatud.

  • Töötab väga vaikselt.

  • Tervislik ja energiatõhus.

Telli Zehnderi jahutusega ventilatsioonisüsteem ja naudi parimat sisekliimat!

Jaga
Kommentaarid