Husqvarna Eesti juht Jaanus Vahesalu ütles, et kui varasemalt pakuti peamiselt kommertskasutusse kaablivaba robotniidukit, siis nüüd on saadaval mudelid, mis sobivad pea igasse koduaeda.

Robotniidukite praegustel omanikel tasub juba hakata mõtlema sellele, et varsti on vaja robotniiduk talvekorterist välja võtta ja selle toimimist kontrollida. Vahesalu sõnul valmistavadki enim muret katkised piirdekaablid, mida on kaevamise või muru õhutamise käigus vigastatud, teiseks murekohaks võib olla roboti akude töökord. „Kui laadimisjaama vooluvõrku lülitamisel roheline tuli põlema ei lähe, vaid vilgub sinine, tuleb pöörduda hooldustöökoja poole, et piirdekaabli katkestus üles otsida,“ märkis ta.

Kui rääkida aiatööriistade trendidest, siis on lisaks robotniidukitele saanud aiaomanike vaieldamatuteks lemmikuteks erinevad akudel töötavad aiatööriistad, nende kasutusmugavus ja müravaba käsitlemine räägib juba enda eest.

Kuula saatest „Kevad sinu kodus“, kuidas saavutada, et robotniiduk ja akutööriistad teeniks meid kaua, ning millised jalanõud ja riided aiatöödeks ei sobi.

Husqvarna Eesti juht Jaanus Vahesalu.

Jaga
Kommentaarid