Mattakrüülfassaadid – kestvad ja vastupidavad mööblilahendused

2024. aastal ei kaota matt mööbel oma populaarsust – matid köögid, sisseehitatud mööbel, kapid ja kummutid valitsevad endiselt kodustes interjöörides, lisades loomulikku õrnust ning hubasust. Matt võib aga olla tülikas viimistlus, eriti kui peab seda laitmatult puhtana hoidma, kuna sellistele pindadele jäävad sõrmejäljed. Lahendus, mis ühendab mati esteetika igapäevase praktilisusega, on REHAU akrüülfassaadid.

Valides akrüülplaadid kollektsioonidest RAUVISIO brilliant noble mat või HPL-plaadid RAUVISIO noir, võite unustada ebameeldivad sõrmejäljed, kriimustused või värvimuutused UV-kiirguse mõjul. Mattakrüülfassaadid, mis on valmistatud nendest materjalidest, on puudutamisel meeldivad ja sügavalt matid, isegi nõrga valguse langemise nurga korral. Oluline on see, et iga mööblitisler saab nendega hakkama oma standardsete tööriistadega. Fassaadid ei paku ainult silmailu, vaid on ka väga vastupidavad.

Akrüülfassaadid – vaadake erilisi värve, mis vaimustavad

Kuidas valida ideaalset fassaadivärvi? Vaadake top 6 tooni subtiilsetes, soojades värvides, mis täiendavad suurepäraselt sisekujundust, viidates peamistele sisekujundustrendidele.

Kurkumitoonid – 2024. aasta värvitrendid

Soe ja mullane, samas uskumatult õrn ning sametine kollane toon kollektsioonist Passion for Color on suurepärane viis iga interjööri valgustada, tuues sisse vajaliku harmoonia ja tasakaalu. See on ideaalne valik neile, kes soovivad oma ruumi täita värviga, mis loob hea atmosfääri, samas kogu kujundust ülejäänud elementidega üle koormamata – seda olenemata ruumi suurusest.

Mattakrüülfassaadid värvitooniga Curcuma Gold, eriti puiduga kombineeritult, on suurepärane täiendus 2024. aasta trendide domineerivatele looduslikele ruumidele. Samal ajal ühendatuna tumeda halli või maa- ja liivatoonidega rõhutavad nad imekspandavalt kaasaegseid retrostiilis kujundusi.

Soojad hallid – 2024. aasta mööblivärvid

Külmad, skandinaavialikud hallid hakkavad aeglaselt interjööridest kaduma – praegu eelistatakse toone, mis lisavad ruumidele hubasust, mitte ei jahuta neid visuaalselt. Kui armastate neutraalset halli, kuid otsite võimalust, mis ruumi rahustava õhkkonnaga ümbritseks, valige akrüülfassaadid värviga Pepper Grey.

See elegantne, klassikaline ja samas mitmekülgne värv toob kööki, elutuppa või vannituppa vajaliku harmoonia, kuna see sobib suurepäraselt enamiku toonidega – pehmendades heledaid ja lisades neile delikaatsust. Looduslikest trendidest inspireeritud kujundustes, mis põhinevad maavärvidel, tasub Pepper Greyd kombineerida heleda puiduga, mis rõhutab sooje halle toone, samal ajal õrnalt ruumi valgustades.

Kashmir – esivärv 2024. aastal

Kas otsite ideaalset köögimööbli tooni armastatud japandi stiilile, mis on olnud populaarne mitu hooaega? Valige matid akrüülfassaadid värviga Nutmeg Brown. See õrn, pleegitatud pruuni toon sobib suurepäraselt ruumidesse, mis ühendavad Jaapani minimalistliku stiili ja skandinaavialiku hubasuse.

Värv on mitmekülgne, kiirgab soojust, sobides suurepäraselt mitmesuguste kujundustega – sealhulgas maavärvidel põhinevatega. Millega seda sobitada? Retroversioonis kindlasti tumeda puidu, oliivi, granaatõuna või heleda roosiga, kaasaegses stiilis – mattmusta ja halliga.

Vanillikreem – 2024. aasta värvihitt

Valged köögid on juba klassika, aga kui soovite oma ruumile lisada veidi huvitavamat iseloomu ja muuta see kõigist teistest erinevaks, valige akrüülfassaadide värviks Vanilla Cream. See on ideaalne alternatiiv jahedale valgele! See kerge, õrn ja päikseline toon valgustab ruumi suurepäraselt, täites selle samal ajal hubase auraga.

See värv sobib ülihästi nii köögiruumidesse kui ka väikesesse vannituppa või elutuppa, mille kujundus on saanud inspiratsiooni loodusest: heledatest, neutraalsetest värvidest, ümaratest kujunditest ja materjalidest, nagu puit ja kivi, mis loovad meeldiva kontrasti. Vanillikreem toimib suurepäraselt ka kogu kujunduses, mis põhineb õrnadel, kreemjatel toonidel. Lastetoas võib seda kombineerida teiste pastellvärvide, näiteks piparmündi, roosa või sinisega.

Mullane punane – 1970ndate trend

Retrodisaini tagasitulek – muidugi värskendatud, kaasaegses vormis – on suurepärane ettekääne, et tuua oma interjööri iseloomulik 70ndate värviskeem. See on soojade ja sügavate värvide palett, millest ei puudunud kunagi tagasihoidlik ja mullane punane. See värv on väga intensiivne, aga samas delikaatne, kaasaegne, ajatu.

Moekate värvide REHAU Passion for Color paletist leiate selle nimega Ground Chili – kasutage seda kaunistuseks, et luua akrüülfassaade, mis annavad teie ruumile täiesti erilise iseloomu. Millega seda sobitada? Retroversioonis kindlasti tumeda puidu, oliivi, granaatõuna või heleda roosiga, kaasaegses stiilis – mattmusta ja halliga.

Õrn roosa – moekas toon 2024. aastaks

Pantone Instituudi valitud 2024. aasta värv on Peach Fuzz, delikaatne virsikuroosa toon – kui panustate ruumi kujundades sarnastele toonidele, pöörake tähelepanu kergele, pulbrilisele ja elavale roosale REHAU-s. Pink Salt on uskumatult peen, köitev ja samal ajal võluv oma õrnusega – tänu oma mitmekülgsusele sobib see suurepäraselt paljudesse interjööridesse, nii perekööki kui ka naiselikku magamistuppa.

Te saate seda hõlpsasti sobitada ka oma lemmiksisustusstiiliga. Matid akrüülfassaadid sobivad nii loodusliku, populaarse boho- kui ka klassikalise modernse kujundusega. Neid tasub kokku panna teiste värvidega paletist Passion for Color, nt punasega Ground Chili või pruuniga Nutmeg Brown. Nad sobivad suurepäraselt ka musta ja oliivitooniga.

Matid REHAU akrüülfassaadid on ideaalsed kõigile, kes otsivad oma koju ilusaid, kuid samas praktilisi lahendusi. Need on vastupidavad, esteetilised ja hooldusvabad ning saadaval paljudes silmapaistvates toonides, võimaldades luua unistuste mööblit, mis sobib ideaalselt teie individuaalsete vajadustega. Tutvuge täieliku värvivalikuga ja laske end sisustusmuudatustel inspireerida – RAUVISIO brilliant noble mati ja RAUVISIO Noir’ga ei piira teid muu kui kujutlusvõime!

Jaga
Kommentaarid