Lihtsa ja tagasihoidliku koloriidiga kodus on pööratud tähelepanu kvaliteedile ja vastupidavusele - tulemuseks mõnusalt hubane oaas, kus pärast väsitavat tööpäeva lõõgastuda.

Ootamatu ja igati inspireeritud ideena on söögilaud viidud köögist välja elutuppa ning selle arvelt võidetud väikesesse kööki ruumi juurde. Heledad toonid rõhutavad avarust veelgi. Nii köögis, magamistoas kui ka vannitoas ja esikus on mõõtude järgi valmistatud ruumi sobituv mööbel. See aitab aga tervel kodul veelgi enam tervikuna tunduda.

Rahulikus magamistoas on fookuspunktiks voodi, mille kohal püüab pilke julge laevalgusti. Rohked tekstuurid muudavad ruumi tunnetuse suuremaks ja hubasemaks, samas kui mustad detailid ja hoolikalt valitud aksessuaarid lisavad toale isikupära.

Stiilipuhtus jätkub ka vannitoas, kus tavapäraste hõbedaste detailide asemel on valitud mattmustad aktsendid. Kodu on ilmekas näide sellest, et tagasihoidliku värvipaletti ning kvaliteetsete toodetega on suurepärane tulemus garanteeritud.

See positiivsusest kiirgav helge kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.