Eriliseks teeb elamise praktiline planeering, valgusküllasus ja kaunis hoov. Eluruumid on maitsekalt viimistletud ning kaunilt valgustatud nii lae- kui ka seinavalgustitega. Esimene korrus on jaotatud tsoonideks: esik, elutuba, söögiala elutoa ja köögi piiril ning kontrastidega lummav köök. Terve kodu on ühendatud tervikuks mahedate roheliste toonide ning pilke püüdva kunstiga.

Elutuba on kui disainiajakirjast päris ellu võlutud: maast laeni aknad, mida õhtuti katavad voogavad kardinad, efektne diivan, kuldsed detailid ning nurgas praksuv kamin. Koostöös loovad need elemendid keskkonna, kus on mõnus pärast pikka päeva puhata ning sõprade või perega aega veeta.

Sööginurgast leiame valge laua, mis sulatab elutoa ning köögiala ühtseks tervikuks. Valge laud roheliste toolidega on suurepärane üleminek elutoa pehmusest ja hubasusest kontrastidega võluvasse ning tekstuuridega hiilgavasse kööki, kus suurimaks iseloomunäitajaks on kapiuste ootamatu tekstuur.

Trepp viib meid teisele korrusele, kust leiame suure läbikäidava garderoobiga põhimagamistoa, kaks laste magamistuba ning pesuruumi. Magamistubade juurde kuuluvad ka rõdud. Akendest aga avanevad kaunid vaated loodusesse. Peamise magamistoa garderoob on kindlasti iga moemaani unistus - võimalus oma riideid kaunilt kureerida ning iga päev imetleda.

Maja juurde kuulub ka väike saunamaja, mille eesruumis on infrapunasaunning mille pesuruumist pääseb elektrikerisega Soome sauna. Siingi on jäädud truuks kodus valitud värvitoonidele - rohelus lisab efekti ka siin!

See kaunis kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.