22 m2 väikemaja on valminud 2023. aasta suvel. Eluruumides on kasutatud tammeparketti, leiliruumis termohaaba. Maja müüakse koos köögimööbli ja -tehnikaga. Armas väikemaja sobib ka aastaringseks elamiseks.

Ujumas saab käia lähedal olevas Kõiguste lahes. Jalutuskäigu kaugusel asub sadam, mis suviti purjetajate seas populaarne.

Vilsandi looduskaitsealal asub unikaalne ehitusõigusega kinnistute kooslus privaatse liivarannaga. Kogupinda on lausa 30 hektarit.

Nõukogude aegsest piirivalvekordonist on alles jäänud veel viimased kivimüürid, kuhu uus omanik võib enda äranägemisel uue hoone ehitada. Hoolimata sellest, et peamajas on „kõigi mugavustega“ WC, on puudevilus alles ka nostalgiline merevaatega välitualett.

Muhu saarel asuva Mullaaugu talu hubase armsa kodu juurde kuulub saunamaja ja kaunis päikesepoolne hoolitsetud aed. Talukoht pärineb juba 1880ndatest, maja ise on ehitatud 1928.aastal ning värskendusremondi läbinud 2016. aastal.

Ühendatud on traditsiooniline rookatusega rehielamu tänapäevases võtmes ning moderne liimpalk saunamaja, mis stiililt sulandub ümbritsevasse keskkonda. Krundil on hajutatult abihooned: puudega täidetud puukuurid ja päikeseline grilliala, mille ääres rikkalikku saaki pakkuvad viinapuud. Ja loomulikult leidub seal kauneid kiviaedu!

Villa Driver’i nime kandev ainulaadne ja stiilne hoone asub keset imelist Saaremaa loodust. Arhitektuuriliselt ainulaadne hoone baseerub tugeval visuaalsel liitmisel ümbritseva maastikuga - hoone justkui „kasvaks“ murupinnast välja, tõustes järkjärgult murukatusega kaetud stiliseeritud spiraalina.

165m² suurune villa laiub kahel korrusel. Hoone välispiirded on valatud monoliitsest raudbetoonist ja abiruumide osas kasutatud190mm Columbia kivi.

2020. aastal valmisid rookatusega elumaja ja saunamaja. Peamaja esimesel korrusel on elutuba soojust salvestava kaminaga ja avatud köögiga. Lisaks on veel soojust salvestav puupliit. Köögis on olemas vajalik mööbel ja tehnika.

Teisel korrusel on kolm heledates toonides magamistuba ja kolm vannituba. Terrassilt on eraldi sissepääs peamisse magamistuppa, millel on samuti oma vannituba.