IKEA Eesti sisekujundusosakonna juht Pedro Castro jagab kuni 10 eurot maksvaid kodulahendusi, mis aitavad korrastada kööki, garderoobi ja esikut, et muuta igapäevaelu lihtsamaks. Mitmed hoiuahendused on IKEAs saadaval uue madalama hinnaga. Püüdes olla taskukohane võimalikult paljudele, alandas IKEA 1. veebruarist enam kui 1000 kodusisustuskauba hinda.

Korrastatuma riidekapi jaoks

Mida teha, kui riidekapis on rohkem riideid ja aksessuaare, kui ruumi? Kui suurem kapp parasjagu kõne alla ei tule, saab kappi ruumi juurde tekitada garderoobitarvikutega.

  • Erinevad kastid sahtlites ja riidekappides ei võimalda mitte ainult aksessuaare, aluspesu ja muid väikeseid riideesemeid korralikult hoiustada, vaid paigutada neid ka vertikaalselt ja voldituna. Kastid võimaldavad iga eset mugavalt näha ning lisaks ei riku ühe eseme väljavõtmine kapis valitsevat korda. Kapi organiseerimisel tulevad kasuks STUK kastid lahtritega alates 2,99 eurost€ või SKUBB kastid lahtritega alates 5,99€.

  • Kui garderoobis on vähem ruumi kui riideid, on asendamatu abimees ruumi säästmisel 3,99 eurot maksev GÅRDSMÄSTARE riidepuu pükstele ja seelikutele, mis võimaldab ühele riidepuule riputada korraga mitu paari pükse või seelikuid.

  • 2-eurone riputi KOMPLEMENT ulatub garderoobist väljapoole ning annab mugava koha riiete riputamiseks, triikimiseks või proovimiseks. Lisaks on sinna mugav panna esikus märjad õueriided, etneed enne garderoobi minekut kuivama riputada.

IKEA

Ruumikama köögi jaoks

Avarama köögi saavutamiseks ei ole vaja alati seinu lõhkuda või uut mööblit osta. Sisekujundaja soovitab soodsaid viise kasutamaks teadlikult ära iga viimnegi sentimeeter oma kodus.

  • Sageli unustatakse ära köögi tasapinna ja ülemise kapi vahel asuv seinaruum. Seal saab mugavalt kasutada erinevaid siine (KUNGFORS siinid algavad alates 4 eurost), magnetilisi noahoidjaid ja konkse – nii saab tööpinna puhtaks ning näiteks vürtse, tasse ja söögiriistu seinal hoida. Tühjal töötasapinnal on toiduvalmistamiseks rohkem ruumi ning võib olla vabaneb isegi veidi sahtliruumi.

  • Karbikaante ja lõikelaudade püsti hoidmine muudab köögi töötasapinna, sahtlid või kapi korrastatumaks. Selleks tuleb kasuks AVSTEG lõikelaudade ja potikaante alus hinnaga 2,99 eurot.

  • PALYCKE köögitarvikud alates 2 eurost võimaldavad oma köögi igast sentimeetrist maksimumi võtta. Näiteks klambriga riiuli või korvi saab hõlpsasti kapile paigaldada ja see ei nõua seina aukude puurimist.

  • Tõenäoliselt ei meeldi kellelegi, kui toit sahtlisse või kapi peale pakendist välja valgub. Selliseid olukordi aitavad vaid paari euro eest vältida IKEA 365+ läbipaistvad ja tihedasti kinnitatavad toiduainete säilitusnõud. „Läbipaistvad toidukarbid on lihtne viis toitu hoiustades leida kerge vaevaga täpselt seda, mida otsid: sahtlit või kappi avades näed kohe, mis seal sees on. Toidukarbid aitavad ka kapis ruumi kokku hoida, sest neid saab mugavalt üksteise peale laduda ning kõrvuti asetada. Tõenäoliselt vähendab see ka toiduraiskamist – me ei unusta toitu, mis meil kodus olemas on ning see ei rikne nii kergelt,“ rääkis Castro.

  • Kappidesse rohkema ruumi tekitamisel tulevad kasuks VARIERA riiulisisud. Need võimaldavad riiulite ruumi maksimaalselt ära kasutada ja loovad toidunõude jaoks rohkem ruumi. Olenevalt suurusest algavad nende hinnad 5 eurost.

  • „Köögitarvikute ja toiduainete organiseerimine muudab igapäevaelu lihtsamaks. Seetõttu on soovitatav rühmitada esemed kappidesse ja sahtlitesse vastavalt nende funktsioonidele, et need võtaksid vähem ruumi kui eraldi hoides ,“ jagas Castro. VARIERA karbid hinnaga alates 2,49 eurot, muudavad köögikappide ja sahtlite korrastamise lihtsaks. Kui karpides hoitakse väikseid köögiriistu ja toiduaineid, on neid lihtne leida ja korras hoida.

IKEA

Puhta esiku jaoks

Kirsiks tordil jagas Castro veel mõned nipid, et aidata neid, kel on kõrini tooli seljatoel rippuvatest riietest või neid, kes lihtsalt sooviksid oma jalanõud ära organiseerida.

  • Uksenagi LILLÅNGEN hinnaga 1,49 eurot on suurepärane lahendus garderoobi lisaruumi loomiseks ning samas ei nõua see ka mitte ühegi augu puurimist. Uksenagi on kasulik nii siis, kui garderoobis ruumi napib, kui ka näiteks hommikumantli riputamiseks.

  • Kingariiul GREJIG hinnaga 5 eurot on praktiline lahendus kingade korrastamiseks. Sobib nii koridori igapäevaselt kantavate jalatsite hoiustamiseks kui ka garderoobi. Kui seda parajasti vaja ei ole, saab seda lihtsasti kokku voltida või mitu tükki üksteise peale laduda. Kokku saab laduda üksteise peale 3 riiulit, et kõrgusruumi maksimaalselt ära kasutada.

  • MURVEL jalatsiriiul hinnaga 1 euro võimaldab mahutada riidekappi või esikusse samale pinnale kaks korda rohkem jalatseid. Kuna selle abil saab jalanõud vertikaalselt virna panna, säästab see ruumi ning hõlbustab asjade korrashoidmist.

IKEA

IKEA langetab hindu

Lähtudes IKEA visioonist luua parem igapäevaelu paljudele, langetab IKEA alates 2024. aasta veebruarist enam kui 1000 kauba hinda. IKEA langetab hindu suurel osal tootevalikust, kokku sadadel eri kategooria toodetel – alates väga tuntud ja armastatud toodetest nagu diivanid, tugitoolid ja hoiulahendused kuni väiksemate sisustustoodeteni. Näiteks MALM kummut hakkab varasema 89 euro asemel maksma 79 eurot, NYMÅNE laelamp 59,99 euro asemel 39,99 eurot, MICKE kirjutuslaud 99 euro asemel 79 eurot ja DRONA kast 3,99 euro asemel 2,99 eurot). Langetame veel selliste toodete hindu nagu pehme mänguhai, klassikaks kujunenud KALLAX riiul, paljud tekid (näiteks SMÅSPORRE tekk) ja arvukad teised kodusisustustooted.

Uue soodsama hinnaga tooted: https://www.ikea.ee/et/madalam-hind

Jaga
Kommentaarid