Oa 1 maja on ehitatud insener G. Hellati projekti järgi 1912. aastal. Kaunis maja põles 1997.aastal ja rekonstrueeriti-restaureeriti 2008.aastal. Sealjuures oli oluline säilitada originaalilähedane juugendlik väliskujundus ja iseloomulik arhitektuurne maht. Kaunile majale on Tartu Linnavalitsuse poolt väljastatud ka auhind Aasta Parim Ehitis 2008.

Esikust jõuame kohe avarasse ja helgesse avatud köögiga elutuppa, kus kutsuva hubasuse loovad valge värv, sooja alatooniga puit ja kuldsed valgustid. Viimistlevaks detailiks, et elutoas ikka maksimaalselt mõnus viibida oleks, on kamin. On üsna kerge ette kujutada, kuidas akende taga langev lumi ja kaminas praksuv tuli loovad imelisi võimalusi Supilinna romantika kogemiseks.

Teisele korrusele liikudes tervitab meid kaunis seinast seina ja maast laeni laiuv kappide ja riiulite süsteem, kuhu omanikud on maitsekalt kujundanud kauni väljapaneku. Ka koridori saab efektse fookuspunkti luua! Ülemisel korrusel on kolm magamistuba, vannituba ja kontor.

Helge ja kõrgete lagedega magamistuba võlub oma lihtsuse ja elegantsiga. Kaks šikki lühtrit annavad toale viimase lihvi, muutes ruumi tõeliseks puhkuse paradiisiks. Toa nurgast avaneb erikujuline avaus töötuppa. Ülejäänud kodust tuttavaks saanud valge-musta kontrastsus ja soe puit jätkuvad ka töötoas, muutes selle erakordselt õdusaks paigaks, kus loovus kindlasti lendu tõuseb.

Lihtsale valgele lastetoale lisavad jumet ja mängulisust kelmikad pildid seintel ning arvukad mänguasjad ning raamatud. Mõistagi on ka mänguköök koduga sobiv!

Kelmika üllatusena leiame tualettruumist tapeedi laest. Šikkide loomade portreedega tapeet toob kindlasti naeratuse suule. See tundub toreda vimkana, mis niigi loomingulisele Supilinnale igati kohane!

See kaunis kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.