Kuudepikkuse põhjaliku planeerimise järel on Stockmanni 4. korruse koduosakond täielikult uuendatud ning sealt võib leida laia valiku sisustus-, sisekujundus- ja elustiilitooteid.

„Kaasaegsest disainist klassikaliste esemeteni – uuendatud osakond on loodud pakkuma meie klientide erinevaid maitseid ja eelistusi arvesse võttes kõike seda, mida ühe kodu sisustamiseks vaja võiks minna“, ütleb Stockmanni direktor Marge Türner.

„Meil on hea meel näha, et kliendid on uue koduosakonna juba omaks võtnud ning oleme saanud palju kiidusõnu nii kaubavaliku kui ka osakonna värske sisekujunduse kohta. Pakutavatest brändidest hindavad külastajad enam meie omabrändide Casa ja Villa Stockmann suurenenud valikut, kus tooteid saab osta nii kööki, vanni- kui ka magamistuppa. Eriti hea meel on Skandinaavia disainipärlite Iittala ja Marimekko uhkema valiku üle, köögitarvete riiulid on täienenud Dutch Deluxes ja uute Fiskars toodetega. Samuti on võimalik meie juurest soetada armastatud klassikute Villeroy & Boch’i ja Pip Studios nõusid, Haomy ning Hugo Boss kodutekstiile ja kodumaise Narma vaipu,“ lisas Stockmanni laste- ja koduosakonna müügijuht Helen Mäelt.

Koduosakonna avaüritusele olid kutsutud Stockmanni parimad kliendid, mõjuisikud ja ajakirjanikud. DJ Katrin Päevakene maheda muusika saatel nauditi tippkokkade Allar Oeselja ja Angelica Udekülli Big Green Egg’iga valmistatud suupisteid, Kristo Lassi käe all valminud mokteile ning kuulati inspireerivaid loenguid Palazzo Interiors sisearhitekt Airita Aim ja feng shui nõustaja Siret Seederi juhendamisel.