Kas need mängud pole mõeldud ainult lastele? Kindlasti mitte. Mänge seostatakse tavaliselt lastega, kuid tegelikult võivad need igas vanuses pakkuda naudingut ja loomingulist arenguvõimalust. Kui sul on huvi sisekujunduse vastu, tasub igatahes mänge proovida.

House Flipper Home Design

Kujuta ette, et juhid oma renoveerimisettevõtet – see ongi House Flipper’i eesmärk! Mäng võimaldab sul panna end proovile nii interjööri- kui ka majakujundamises. Saad majad korda teha, kaunistada ning seejärel kasumi eesmärgil müüa. Muljetavaldava 3D-graafika ja sujuva mänguga saad suurepäraselt proovida erinevaid ülesandeid ning mängida üle 500 dekoratsiooni- ja mööbliesemega. Ja nagu päris maailmaski - kohtad oma teekonnal huvitavaid tegelasi. Kui sulle pakub huvi kodude kujundamine ja renoveerimine, on see mäng sinu jaoks.

Saadaval Androidi, IOS-i, PC, Xboxi, PS4 ja Switchi jaoks.

Redecor – Home Design Game

Avasta oma sisemine sisekujundaja Redecoriga! See loominguline mäng võimaldab sukelduda kodukujunduse maailma, väljendada ja arendada oma stiili ning osaleda igapäevastes võistlustes disainiprobleemide lahendamisel. Erinevate disainivalikute abil saad luua fotorealistlikke ruume ja õppida tundma erinevaid sisekujundusstiile. Redecori eristab tema elujõuline kodukujundusentusiastide kogukond, kes hääletab disainilahenduste üle, muutes selle loomingulise keskuse lahutamatuks osaks.

Saadaval Androidis, IOS-is ja arvutis.

House Designer: Fix and Flip

Alustage kodukujunduse ja renoveerimise teekonda kaasahaaravas mängus House Designer: Fix and Flip, kus saad oma kõige pöörasemad sisekujunduse unistused reaalsuseks muuta. Nii ambitsioonikad sisekujundajad kui ka aiahuvilised leiavad sellest kaasahaaravast mängukogemusest lõputult võimalusi. Kui visuaalselt kaunimat mängu otsid, siis vali House Flipper. Ent mõlemad on võrdselt põnevad.

Saadaval Androidis, IOS-is ja arvutis.

Design Home seeria mängud

Design Home on üks populaarsemaid kodukujundusmänge, millel on ka mitu erinevat osa. Design Home meenutab pigem elustiili mängu, kus saad kaunistada ja kujundada maju kõikvõimalike šikkide kaubamärkidega. Saad ehitada ja kujundada kodu interjööre just nii, nagu oled alati unistanud. Kaasahaaravas 3D-ehitajas vastuta selle kõige eest.

Mäng võimaldab isegi seigelda erinevates kohtades, nagu Pariis või Las Vegas, ning vürtsitada oma kodukujundust luksusliku sisekujundusega. Arvukad kujundusvõimalused, lugematu arv mööbli- ja sisustusbrände ning regulaarselt lisanduvad uued elemendid teevad selle üheks terves maailmas armastatud mänguks.

Mängust ei puudu ka õueala kujundamise väljakutseid, et oleks võimalik igakülgselt täielik kogemus saada.

Saadaval Androidis, IOS-is ja arvutis.

Home Design Star

Home Design Star annab võimaluse osaleda igapäevastes kodukujunduse väljakutsetes, kus saad Pinterestist inspireeritud sisekujunduse ja mööbli abil luua stiilseid ruume kindla eesmärgiga. Süveneda ülikvaliteetsesse graafikasse, lõõgastuda laitmatu disainiga ja võita väljakutsetega auhindu. Inspiratsiooni saab trendikatest Pinteresti kodukujundustest ja mängida IKEA tooteid meenutava mööbliga. Renoveeri vanu ruume kaasaegsetes kodudes ja väljenda end sisekujunduse kaudu.

Saadaval Androidis, IOS-is ja arvutis.

Allikas: foyr.com