Lihtne ja lummav! Lume alla mattunud kuused mõjuvad erakordselt maagiliselt.

Terrassi saab suurepäraselt kasutada ka talvel. Et mõnusalt talverõõme nautida ja palju värskes õhus viibida, kujunda kodu terrass mõnusalt mänguliseks puhkenurgaks.

Targalt seatud kaunistused täidavad terve taluõue jõulumeeleoluga!

Elav tuli ja kaunid jõulutuled - retsept harmooniliseks õhtuks!

Sea uhkesse pühaderüüsse ka kasvuhoone. Taaskasutatud vanadest ustest ja akendest kasvuhoone valmistab oma tuledega rõõmu nii perele kui ka möödakäijatele.

See kodu hiilgab maksimalismiga! Pühade ajal on led-tuledega ära ehitud kõik, mis silmapiiril - maja, kõrvalhooned, puud ja isegi traktor!

Justkui muinasjutust! Valge lumi ja maja fassaad aitavad värvilistel tuledel eriti efektselt mõjuda.

Päkapikud ja kingid võivad ka aeda kaunistada! Lase vaid loovus valla!

Imekaunis lumine võlumaa tagaaias on suurepärane koht, kus kuuma kakaod ja head seltskonda nautida!

Jõulumeeleolu toob hoovile hubaselt tuledega kaunistatud klaasmajake.

Toredad puidust lumememmed toovad sellesse koju jõuluaja alguse. Hommikul saadavad nad pererahva teele ja ootavad õhtul koju ning otseloomulikult tervitavad rõõmsalt ka külalisi!

Fotovõistlus „Pühad minu kodus 2023“. Saada pilte oma jõuluhõngulisest kodust ja võida stiilne auhind!

Taaskord on aeg oma kodud jõuludeks valmis seada! Traditsionaalselt algab taas ka moodnekodu.ee fotovõistlus „Pühad minu kodus“, mille auhinnaks on Lartusi poolt välja pandud imekaunis Villeroy & Boch hommikusöögikomplekt kahele!

Kuidas osaleda?

Saada aadressil moodnekodu@delfi.ee 3–10 fotot oma jõuluilmelise kodu interjöörist või aiast ja kirjelda mõne lausega, kuidas oled oma elamist kaunistanud ning mis on teie peres pühade puhul oluline. Pildid võivad olla tehtud ka varasematel aastatel. Konkursile saab pilte saata kuni 18.12.2023.

Loe rohkem siit.