Marie on korrastusekspert, produktiivsuskonsultant ja kahe lapse ema. Tema loodud Meieeluilu korrastusviis lähtub ideest, et kõik süsteemid on lihtsad, loogilised ja ligipääsetavad. Raamatust leiab igaüks suurepäraseid tähelepanekuid ja nippe, kuidas võimalikult lihtsalt oma elu korrastada. Ja seda hoolimata valdkonnast! Marie jagab nippe nii päevaplaani kui ka köögikappide korda seadmisest.

Uurisime naiselt, kust tuli mõte raamat kirjutada. „Kui hakkasin enda elu korrastama, panin ka raamatu ilmumise soovi enda manifesteerimisesse kirja. Kuigi ma ise selle täitumise osas otseselt midagi ette ei võtnud, siis arvan, et ma justkui lasin sel enda ellu tulla. Pärast koostööd Pegasuse kirjastusega ühe teise raamatu osas sain toimetajalt pakkumise ise raamat välja anda,“ räägib Marie.

Naine tunnistab, et raamatu kirjutamine oli raske ja ajakulukas töö, kuid suurepärased inimesed tema kõrval tegid selle kordi meeldivamaks. Muuseas, raamatus olevad kihvtid illustratsioonid valmisid Marie väiksema õe Lili poolt!

„Olen tohutult tänulik, et Pegasusest Ingrid nägi aasta tagasi minu Instagrami tegemistes potentsiaali raamatu kirjutamiseks! Üks minu suur unistus on selle raamatu ilmudes täitunud,“ õhkab naine.

Marie ja tema uue raamatuga „Korrastades elu korda: Meieeluilu viisil“ saab kohtuda raamatuesitlustel: 1. detsembril kell 18.00 Tallinnas Vanalinna Rahva Raamatus, 2. detsembril kell 12.00 Pärnus Wunderbaaris ja 4. detsembril kell 18.00 Tartus Tasku Rahva Raamatus.