1. Kolmekihiline padi DESIRE – neile, kes soovivad sügavat puhkust ja und

On olemas ütlus, et mida rohkem udusulgi, seda parem padi. Välimised kihid sisaldavad 90% udusulgi ja ülejäänud osa koosneb sulgedest, mis lisavad jäikust. Keskmises kihis asendasime osa udusulgi sulgedega. See võimaldab padjal jääda pehmeks ja hoida oma kuju aastaid.

Magamine udusulgedest padjal loob ideaalse ülakeha mikrokliima. See säästab energiat ja paneb meid hommikul tundma end paremini välja puhanuna. Udusulepadi eemaldab kehast täielikult liigse niiskuse. See hoiab ära ülekuumenemise ja külmumise, nii et keha ei pea end jahutama ega soojendama.

Osta lähimast LONASi müügisalongist või veebist.

2. Tekk TENCEL – neile, kes soovivad end katta soojalt, pehmelt ja jätkusuutlikult

Väga-väga pehme ja mõnus tekk TENCEL pakub hubasust ning rahustab sind hea une saavutamiseks. Seda tänu TENCEL™ lüotsellkiududele, mis on äärmiselt kohevad ja pehmed. Koos kapokikiududega, mida oleme lisanud täidisesse, loovad materjalid erilise kehamugavuse kogu ööks.

Oma omadustelt on TENCEL™ lüotsell väga sarnane linaga – see on hügieeniline, kergesti hooldatav ning imab ja aurustab palju rohkem niiskust kui puuvill. Tegemist on keskkonnasäästliku materjaliga, mida toodetakse, kogudes puitu rangelt kontrollitud metsadest, kus raiutud puude asemele istutatakse uusi.

Osta lähimast LONASi müügisalongist või veebist.

3. Voodipesukomplekt OTICO – lumivalge voodipesu neile, kes soovivad oma magamistuppa tuua peent elegantsi

Lase sileda, läikiva pinna ja säravvalget värvi klassikalise Oxfordi stiilis padjapüüriga oma silmadel ning kehal nautida peent luksust. Esmaklassilise puuvillasatiini sära lisab magamistoale kõrgendatud meeleolu, samas kui pehme puudutus nahal loob hubasust.

Oleme mõelnud ka jätkusuutlikkusele: kasutame pakkimiskottide jaoks samu kangaid, millest õmbleme voodipesu. Nii loobusime liigsest plastist ja kasutasime kangajäägid heaperemehelikult ära. Kotte saab kasutada korduvalt – need on mugavad reisimisel või voodipesu korralikuks paigutamiseks pärast pesemist.

Osta lähimast LONASi müügisalongist või veebist.

4. Hommikumantel SOFT BEIGE – neile, kellele meeldivad pehmed hommikumantlid

See hommikumantel on väga pehme ja sobib eriti hästi külmal ajal. See on valmistatud kahest kihist: puuvillast ja sünteetilisest plüüsist. Esimene, sisemine kiht, imab hästi niiskust ja teine, pealmine kiht, aurustab seda kiiresti. Selline kangakombinatsioon on vastupidav ja kergesti hooldatav. See ei vea sind iial alt.

Osta lähimast LONASi müügisalongist või veebist.

5. Pleed FOREST – neile, kes otsivad kerget ja jätkusuutlikku pleedi

See minimalistliku disainiga puuvillane pleed on nii stiilne täiendus sinu kodu interjööri kui ka lemmikkaisutus raamatuga veedetud hetkedeks, õhtuteks kamina ees, looduses või mere ääres. Tegime selle pleedi neile, kel puudub täiuslikust hetkest see kerge ja mõnus puudutus ning hea tunne, et ta on ostnud jätkusuutliku toote.

Pleed sisaldab 70% taaskasutatud puuvilla.

FOREST on kaunistatud kootud joontega – ainulaadne, rütmiline muster, mis kordub paljudes meie toodetes. See on meie austusavaldus vanadele traditsioonidele. Selliselt kaunistatud pleed võimaldab sul puudutada minevikku ja tunda end mugavalt olevikus.

Osta lähimast LONASi müügisalongist või veebist.

Jaga
Kommentaarid