Põhjus, miks pleede on sageli rohkem kui üks, on lihtne - see ei ole lihtsalt asi, vaid mugavuse ja soojuse sümbol. Inimestele on oluline hubasus - ja seda igal pool ning olenemata aastaajast. Paljud inimesed hoiavad neid oma diivanil või voodi jalutsis.

Pleedid lisavad interjöörile hubasust, kuid nendega annab toas veel üht-teist teha. Need on suurepärased ruumile tekstuuri ja kihtide lisamiseks - näiteks puuvillane või villane narmastega pleed koos ühevärvilise tekstuure pleediga. Samuti pehmendavad pleedid külmemate ja tugevamate pindade välimust, muutes üldmulje soojemaks ja õdusamaks.

Kihilise ilme loomiseks sobivad kõige paremini neutraalsetes toonides keskmise kaaluga pleedid. Kui sulle aga meeldivad jõulisema tekstuuriga tekid, näiteks karvased, siis vaata, et sa kihilisusega üle piiri ei lähe. Need on domineerivad ja mõjuvad suurepärase dekoratsioonina ka iseseisvalt.

Kui aga otsid võimalust oma lemmikpleedi eriliselt kasutada, siis pane see seinale. Unikaalne, erilise tekstuuri või trükiga pleed - miks mitte see seinale riputada?