Tallinn

Pealinnas on müügil veidi rohkem kui 200 maja. Kui jätta välja kortermajad ja arendused ning vaadata vaid eramute pakkumisi, siis kalleimaks objektiks on Tallinnas Pirita jõe kaldal asuv juugendstiilis villa, mille on projekteerinud tunnustatud arhitekt Allan Strus. Hoone on valminud 2000 aastal. Müügis olev kinnistu koosneb kolmest katastriüksusest moodustades kokku 4174,5 m2. Maja maksumuseks on 2 650 000 eurot ning kuulutusega saad lähemalt tutvuda siin.

Pealinna soodsaimaks eramuks on Pääskulas asuv kaasajastamist vajav maja. 114 m2 palkmaja on ehitatud 1933. aastal. Maja juurde kuulub ka väike maalapp, kuhu saab oma äranägemise järgi maalilise aia kujundada. Armas uut omanikku ootav kodu maksab kõigest 199 000 eurot. Tutvuda temaga lähemalt saad siit.

Tartu

Tartus otsib uut omanikku vaid 50 eramut. Soodsaim neist on remonti vajav maja vaikses Variku piirkonnas. 5-toaline maja on ehitatud 1970.aastal ning ruumi on seal 128 m2 jagu. Maja uueks omanikuks võib saada 130 000 euro eest. Huvi korral vaata kuulutust siit.

Kalleim ja luksuslikum maja asub aga südalinnas. Vallikraavi serval paikneb kahe korruse ja viie toaga modernne eramu. Hoonest avanevad imelised vaated Toomemäele ja Vanemuise parki. Maja kasutusotstarve on 30% ärimaa ja 70% elamumaa, mis võimaldab hoonet kasutada mitmel erineval moel. Praegugi tegutseb maja ühes küljes omaette sissepääsuga ilusalong. Praktiliselt kogu maja ülalpidamiskulu katab äripinna rendist saadav tulu. Maja eest küsitakse 975 000 eurot. Huvi korral saad kuulutusega siin tutvuda.

Pärnu

Pärnus on eramuid müügis üle saja. Neist kalleim on ahhetamapanevalt kaunis ja unikaalne Jaapani stiilis kodu jõe ääres. 5-toaline ja 207.90 m² maja pakub looduse armastajatele palju võimalusi: saab jões ujuda, paadisõitu nautida, sauna teha ja grillimida. Ümbritsev loodus on üks selle kodu kõige suuremaid eeliseid. Maja ehituses ja disainis on arhitektid ning sisearhitektid loonud ruumi, mis rõhutab kvaliteeti, lihtsust ja harmooniat. Selle imelise kodu saab endale soetada 1 200 000 euro eest. Huvi korral saab kuulutusega siin tutvuda.

Pärnu linnas sees asuva soodsaima maja saab kätte 85 000 euroga. Odavamaid leiab ümbritsevatest küladest veelgi. Maja vajab kapitaalset renoveerimist ning krunt on võssa kasvanud ja hooldamata. Siiski võib selle osavate käte ja suurepärase visiooniga muuta mõnusaks ja hubaseks koduks. Huvi korral saab 3-toalise majaga tutvuda siin.

Narva

Narvas majaostjale väga suurt ja mitmekesist valikut ei avane — müügis on vaid kaheksa objekti. Soodsaim neist, vaid 22 000 eurot maksev 2-toaline maja, vajab korralikku tööd. Kuulutusega saad lähemalt tutvuda siin.

Kalleim neist on 4-toaline 158 m² kivimaja, millel on ka videovalve. 661 m² aiaga piiratud alal paiknevad veel kasvuhoone, puukuur ja teisedki kõrvalhooned. Maja maksab 169 500 eurot ning huvi korral saab kuulutust siit vaadata.