Kaasaegselt minimalistlik või elegantne välisuks ei pea olema igav!

Igavad uksed? Unustage need! Valige värv ja disain, mis sobib teie stiiliga ning annab kodule hinge. Swedoori tootevalikus leidub rohkelt eri stiilis uksi, mis sobivad suurepäraselt kokku levinumate fassaadide ja siseviimistlusega – krohvi, tellise ja laudisega.

Valida saab modernse ja klassikalise disaini vahel. Klassikalise sisekujunduse austajatele on loodud tootesari CLASSIC, kus on nii klaasiga kui ka klaasita uksi. Minimalismi armastajatele on Swedooril olemas sari CHARACTER, mis eristub teistest mudelitest skandinaavialiku minimalismi poolest. Sarja CHARACTER iseloomustavad liistudeta klaasiavad ja peidetud hinged, mis annavad selle sarja ustele kaunilt minimalistliku ilme. Isikupärasemaks lahenduseks võib ukse klaasiava olla ka majanumbrina.

Enamikku klaasita mudeleid saab täiendada ka tulekindluse, suitsutiheduse ja helipidavusega.

Me kõik teame, et kodu fassaad ei pruugi olla üksüheses vastavuses sisekujundusega, seepärast on Swedoor loonud võimaluse tellida välisuks kahes toonis. Nii saab ukse panna sobima nii interjööri kui ka eksterjööriga. Kui teie lemmikvärv tootevalikust kohe silma ei paista, saab just enda maitsele vastava värvi tellida värvikaardi järgi.

Klaasist laiendid ja ülaaknad aitavad avardada esikut

Looduslik valgus muudab ruumi hubasemaks ja avaramaks. Klaasist laiendid ja ülaaknad lasevad teie esikusse päikesevalgust ja täidavad ruumi sooja kumaga.

Kui elate tiheda asustusega piirkonnas ja soovite säilitada privaatsust, võite kaaluda standardse kirka klaasi asemel satiin- või musterklaasi, mis laseb valguse sisse, kuid hoiab uudishimulikud pilgud eemal. Nii ei pea te ust valides stiilis järeleandmisi tegema.

Nutikad lahendused

Nutilukk Yale Doorman L3

Järjest enam inimesi eelistab tavalise lukustussüsteemi asemel nutilukku. Swedoor pakub oma uste juurde Yale Doorman L3 nutilukku, mis avab turvalisuse ja mugavuse valdkonnas uued võimalused. Yale Doorman L3 nutikas lukustussüsteem võimaldab uksi avada mitmel viisil. Lukku saab avada nii traditsioonilise võtme, koodi, kiibi kui ka isegi mobiiltelefoni abil. Mobiiliga avamine on eriti mugav, kuna võimaldab uksi avada ja lukustada ning jälgida lukustuse olekut mobiilirakenduses, olgu siis kodust eemal olles või lihtsalt mugavuse huvides. See uuenduslik tehnoloogia muudab igapäevaelu lihtsamaks ja turvalisemaks, tuues nutilahendused otse koduuksele.

Välisuks kui praktiline investeering küttekulude säästmisesse

Keskkonnasäästlikud Swedoori ECO-konstruktsiooniga uksed on ideaalsed neile, kes soovivad teha keskkonnahoidlikke valikuid, kuid samas ei taha anda järele stiilis ega mugavuses. ECO-ustel on spetsiaalne puitkiudisolatsioon, mis tagab suurepärase heli- ja soojapidavuse. Kuigi kõik meie tootesarja ADVANCE-LINE uksed on juba suure soojapidavusega, on ECO-konstruktsiooniga uste puhul soojapidavusele eriti palju tähelepanu pööratud. Tegemist on 92 mm paksuse puitkiudisolatsiooniga ustega, mis aitavad hoida maja soojas ja säästa raha küttekuludelt.

Lõpetuseks tasub rõhutada, et kuigi kauplustes näha olev uksevalik võib olla üsna piiratud, on Swedoori edasimüüjate kaudu võimalik tellida uksi, mis on saadaval Swedoori kodulehel ja kataloogis. Nii leiab iga klient enda jaoks täiusliku välisukse, mis täiendab tema kodu ja elustiili.

Jaga
Kommentaarid