Tegelikkuses on neid inimesi, kelle kodud kogu aeg korras on, vähe. Eriti veel, kui kodus jooksevad ringi väikesed lapsed. Suurema osa jaoks on koristamine lihtsalt tüütu kohustus, mis käib igapäevase elu juurde. Kuidas aga muuta see tüütu kohustus enda jaoks natukenegi meeldivamaks ja lihtsamaks?

Kasuta üldpuhastusvahendit

Esimene samm, mida teha saad, et koristamine kiiremini mööduks, on kasutada ühte puhastusvahendit nii paljude pindade jaoks kui võimalik. Nii ei pea suurema koristamise ajal pidevalt pudeleid vahetama ja mõtlema, millise vahendiga millist pinda puhastada. Kuigi üldpuhastusvahendite valik on üsna lai, sisaldavad paljud neist tugevaid lõhna- ja värvaineid. Teatud olukordadesse võib tugevalt lõhnav puhastusvahend sobida, kuid näiteks köögipindu ei tahaks paljud meist sellisega üle käia.

Mayeri Sensitive’i sarja üldpuhastusvahend sobib kõikide vett taluvate pindade (puit, marmor, keraamilised pinnad, värvitud, lakitud, kahhel, fajanss, plast, linoleum, puit jms) puhastamiseks ning, mis kõige tähtsam, see ei sisalda lõhna- ega värvaineid. Niisiis võib sellega julgelt puhastada kodus mistahes pindu. Eriti hästi sobib Mayeri Sensitive’i üldpuhastusvahend inimestele, kel on tundlik nahk ja palju allergiaid, sest see eemaldab tõhusalt mustuse, rasva ning ebameeldiva lõhna, ilma nahka ärritamata.

Muuda kodutööd enda jaoks meeldivamaks

Selleks, et muuta koristamine enda jaoks lihtsamaks, tasub mõelda, miks mingi konkreetne kodutöö sulle ei meeldi, ja püüda sellele lahendus leida. Näiteks kui kasutad nõudepesemisel kummikindaid selleks, et kaitsta käsi tugevatoimelise nõudepesuvahendi eest, aga tunned, et sulle tegelikult kummikindaid kanda ei meeldi, võid mõelda nõudepesuvahendi vahetamise peale.

Mayeri Sensitive’i kontsentreeritud nõudepesuvahend sobib ideaalselt allergilise ja tundliku nahatüübiga kasutajale, sest sisaldab nahasõbralikke pesuaineid ega kuivata käenahka ka sagedasel pesemisel. Lisaks suudab see lagundada efektiivselt rasva ja mustuse isegi jahedas vees, mis tähendab, et ka kuum vesi ei saa kätele liiga teha.

Korralikud tööriistad muudavad töö lihtsamaks

Nii nagu kirjutamine on lihtsam teravama pliiatsiga, edeneb mistahes töö paremini, kui kasutada selleks korralikke ja kvaliteetseid vahendeid. See tähendab, et ka koristamiseks tasub endale hankida puhastusvahendid, mis tõesti puhastavad ilma sinu tervist ja tööpindu kahjustamata.

Kui valid endale koju puhastusvahendeid, tee kindlasti tutvust Mayeri valikuga, sest sealt leiad kõik vajaliku nii iseenda kui ka oma kodu puhastamiseks. Eriliseks muudab Mayeri tootevaliku just nende sari Sensitive, mis on spetsiaalselt välja töötatud inimestele, kel on tundlik nahk ja kes kannatavad allergiate all.

Lisaks on Mayeri Sensitive’i tooted pärjatud Ecolabeli märgistusega, mille saamiseks läbivad kõik toote komponendid range kontrolli (kork, etikett, segu – selle päritolu ja koostisosad). Ecolabeli märgistusega tooted on keskkonnasäästlikud, testitud tõhususe ja kontrolli läbinud koostisega. Seega võid kindel olla, et su kodu saab puhtaks ja samal ajal vähendad ka negatiivset mõju keskkonnale.

Jaga
Kommentaarid