Muudetav koduvalgustus koos energiasäästu, turvalisuse ja mugavusega!

LEDVANCE SMART+ WiFi-tehnoloogia võimaldab kodu sisevalgustuse muuta isikupäraseks, hoides samal ajal elektrikulu kontrolli all. SMART+ WiFi-tehnoloogiat on lihtne kasutada. Te saate igal ajal ja ükskõik kus kontrollida, hämardada ja isikupärastada oma valgusteid, kasutades selleks tasuta LEDVANCE SMART+ rakendust oma nutitelefonis või Google Home’i ja Amazon Alexa abi, mis annavad võimaluse valgustust juhtida ka häälkäskluste abil.

Ühte LEDVANCE’i nutitelefoni rakendusse on võimalik integreerida mitu LEDVANCE’i toodet – nutipistikud, mis aitavad teil reaalajas jälgida konkreetse elektriseadme energiatarbimist, talletades seda tarbimiskulu ajaloona, või nutipirnid, mis muudavad valgust vastavalt teie soovidele, ja nutivalgustid, mis võib seadistada selliselt, et need kajastavad päevakava, reguleerivad valgust magama jäämisel ja ülesärkamisel, keskendumise ning lõõgastumise ajal ja igapäevatoimetuste tegemisel. Seda kõike vaid WiFi ja ühe nutitelefoni abil, ka siis, kui olete kodust kaugel eemal.

Vaja on vaid kodust WiFi-ühendust ja nutitelefoni

SMART+ WiFi-lahenduste abil saate väga lihtsalt kujundada oma kodu individuaalset valgustusõhkkonda ja tuua seal esile fantastilisi detaile. SMART+ WiFi-tehnoloogia abil valgustuse kasutamine annab teile võimaluse jälgida valgustuse energiakulu – saate valgustust sisse ja välja lülitada millal ja kus tahes. Vahetult enne koju jõudmist on võimalik valgustus sisse lülitada, kodus olles saate muuta selle värve ja muid meeleoluseadeid vaid koduse WiFi-ühenduse ja nutitelefoni abil. Otsustage ise, kuidas soovite oma valgustuse nutikaks muuta. Õige lahenduse leiate LEDVANCE’i paljudest valikutest. Teie olete nüüd valguse disainer!

Nutikad on ka pistikupesad ja andurid

Tänu SMART+ WiFi-sarja pistikupesadele saab kõiki tavapäraseid elektroonikaseadmeid integreerida SMART+-süsteemi mugavalt standardse pistikupesa kaudu. See võimaldab kasutajal seadmeid juhtida ja vaadata, kui palju energiat need tarbivad. Pistikupesi saab kaugjuhtimise teel sisse/välja lülitada või panna soovitud aegadel ise sisse/välja lülituma. Lisaks võimaldab siseruumide jaoks mõeldud versioon jälgida sellega ühendatud seadme elektritarbimist.

Välistingimuste jaoks mõeldud SMART+-pistikupesa saab kasutada aedades ja rõdudel õues kasutatavate elektriseadmete – nt hooajalise välisvalgustuse juhtimiseks. Väga kasulikud on ka SMART+ WiFi-sarja liikumis- ja kontaktandurid, millega on lihtne juhtida teisi ühilduvaid SMART+ WiFi-sarja tooteid. Näiteks liikumisandur on mugav lahendus selliste siseruumide nagu garderoobide jaoks, kus valgust vajatakse vaid korraks ja see peab põlema täpselt siis, kui tarvis.

Uus ja põnev valgusajastu!

On aeg astuda uude ajastusse – ajastusse, kus teie kontrollite, milline valgus teile sobib. Valgustus on midagi palju enamat kui lihtsalt sisse- või väljalülitamine. Pole vahet, millist õhkkonda soovite luua või esile tuua – võimalused on lõputud ning sooja ja külma valge valguse vahele jääb 16 miljonit lummavat värvitooni, mis võivad olla nüüd ka teie kodus.

OSTKE LEDVANCE SMART+ WIFI-TOOTEID MEIE JAEMÜÜJATELT!

Lisainfo, avaldaja andmed, tingimused ja tühistamisõigused leiate jaemüüjate kodulehelt.

LEDVANCE SMART+ lahenduste kohta leiate infot ka meie veebilehelt.

NB! SMART+ äpp on eestikeelne.

Jaga
Kommentaarid